search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:15
MENU CLOSE

Ο οδηγός του χυδαίου παραγωγού αποκαλύπτει: Γιατί είχε το παρατσούκλι «γουρούνι»

22.10.2017 11:56
Ο οδηγός του χυδαίου παραγωγού αποκαλύπτει: Γιατί είχε το παρατσούκλι «γουρούνι» - Media

 

Οι ντροπιαστικές αποκαλύψεις για τον κάποτε παντοδύναμο, Χάρβεϊ Γουέινσταϊν, δεν έχουν τελειωμό. Τώρα, ο 56χρονος οδηγός του, Μάικλ Τσέμλουλ, μιλάει για πρώτη φορά για τον επί μία πενταετία εργοδότη του, αναφέροντας λεπτομέρειες που προκαλούν αναγούλα.

Ο σοφέρ αποκαλύπτει πως ο παραγωγός στρίμωχνε γυναίκες στο πίσω μέρος της λιμουζίνας του όταν διέμενε στη Γαλλία, προχωρώντας σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους, με μία από αυτές να τον παρακαλάει να μην την πονέσει, ενώ εξηγεί και πως του βγήκε το παρατσούκλι «γουρούνι».

Ο Γουέινσταϊν είχε πάντα προφυλακτικά και βιάγκρα στο ντουλαπάκι της λιμουζίνας και έκανε σεξ με άλλες γυναίκες όταν η σύζυγός του ήταν έγκυος, αναφέρει ο οδηγός. Το ζευγάρι έμενε σε διαφορετικά δωμάτια σε ξενοδοχείο της νότιας Γαλλίας και ο παραγωγός δεν είχε κανένα πρόβλημα να φέρνει ακόμα και πόρνες στο δωμάτιο του, την ώρα που η εγκυμονούσα γυναίκα του κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, όπως λέει ο Τσεμλούλ.

«Όλοι στις Κάννες τον ήξεραν ως γουρούνι, όχι μόνο λόγω του όγκου του, αλλά και γιατί ίδρωνε υπερβολικά» εξηγεί ο σοφέρ.

Ο Τσεμλούλ εξιστορεί ένα περιστατικό από πάρτι της Ναόμι Κάμπελ, όπου ο Γουέινσταϊν ήταν καλεσμένος. «Έτρωγε τόσο πολύ και ασταμάτητα από τον μπουφέ που κάποια στιγμή έσπασε το γαστρικό δαχτυλίδι που είχε τοποθετήσει στο στομάχι του με επέμβαση, προκειμένου να αδυνατίσει. Ξαφνικά δεν μπορούσε να αναπνεύσει και ήταν τυχερός που βρισκόταν ένας γιατρός ανάμεσα στους καλεσμένους, ο οποίος του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες ώστε να μην πνιγεί και να κατέβει το φαγητό του. Ο γιατρός μου είπε ότι αν δεν επενέβαινε, ο Χάρβεϊ θα ήταν νεκρός μέσα σε 30 λεπτά».

Μια σοβαρή καταγγελία που κάνει ο οδηγός είναι ότι το 2013 ο παραγωγός απείλησε ότι θα βάλει τη Μαφία να τον σκοτώσει, λόγω μιας ασυνεννοησίας για το σημείο από όπου έπρεπε να παραλάβει δύο συνοδούς πολυτελείας και να τις οδηγήσει στον  Γουέινσταϊν.

 Πλέον, ο αριθμός των γυναικών που τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση ή βιασμό φτάνει τις πενήντα, ως επί το πλείστον ηθοποιούς ή εργαζόμενες στην εταιρία παραγωγής του, ανάμεσά τους σταρ όπως η Αντζελίνα Τζολί, Γκουίνεθ Πάλτροου, η ‘Ασλι Τζουντ και η Λουπίτα Νιόνγκο.

Την Πέμπτη, η αστυνομία του Λος Άντζελες (LAPD) επιβεβαίωσε ότι θα ερευνήσει τις κατηγορίες μιας ιταλίδας ηθοποιού και μοντέλου, της έκτης που κατηγορεί τον παραγωγό για βιασμό, μετά τη Ρόουζ Μακ Γκάουαν, την ‘Αζια Αρτζέντο, τη Λιζέτ ‘Αντονι, τη Λουσία ‘Εβανς.

Η ιταλίδα, που επιθυμεί να μην κατονομαστεί, κατηγορεί τον Χάρβεϊ Γουεινσταιν ότι τη βίασε μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λος Άντζελες τον Φεβρουάριο του 2013, μετά τη σύντομη συνάντηση τους με αφορμή ένα φεστιβάλ ιταλικού κινηματογράφου. 

Την ίδια ώρα, εκπρόσωπος του Γουέινσταϊν είπε στην ιστοσελίδα TMZ ότι έπειτα από μια εβδομάδα νοσηλείας του σε ειδικό κέντρο στην Αριζόνα, ο παραγωγός “θα παραμένει για έναν ακόμη μήνα, επειδή θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία με τους γιατρούς του”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50