search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:34
MENU CLOSE

Η σέξι κακοποιός με το ροζ πιστόλι που έγινε viral – «Σκοτώνονται» ποιος θα πληρώσει την εγγύησή της (Photos)

26.10.2017 09:32
Η σέξι κακοποιός με το ροζ πιστόλι που έγινε viral – «Σκοτώνονται» ποιος θα πληρώσει την εγγύησή της (Photos) - Media

 

Το γύρο των social media κάνει τις τελευταίες μέρες η φωτογραφία από τη σύλληψη μιας 20χρονης, στη Φλόριντα των ΗΠΑ, η οποία είναι μέλος εγκληματικής συμμορίας.

Η ίδια κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή και για το γεγονός ότι το απέκρυψε από τους αστυνομικούς όταν έγινε έρευνα. Και τα δύο αδικήματα διώκονται στις ΗΠΑ σε βαθμό κακουργήματος.

Ωστόσο, ο λόγος που το ίντερνετ «βουίζει», είναι όχι η εγκληματική της δράση αλλά η εμφάνισή της.

Ομολογουμένως, το θελκτικό της παρουσιαστικό, σε συνδυασμό με τα τατουάζ στο λαιμό και το ροζ πιστόλι της, ήταν αρκετά για να κάνουν πολλούς να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Η ανάρτηση σε λίγες ώρες συγκέντρωσε χιλιάδες like και share, ενώ μόνο το σχόλιο «Το μόνο κακό που έκανε ήταν να κλέψει την καρδιά μου», συγκέντρωσε 3000 likes.

Πάρα πολλοί ήταν αυτοί που προθυμοποιήθηκαν να πληρώσουν την εγγυησή της, ωστόσο μέχρι τώρα δεν το ‘έχει κάνει κανείς γιατί αυτή ανέρχεται σε 100.000 δολάρια.

Υπενθυμίζεται ότι σε παρόμοια περίπτωση στο παρελθόν, κατάδικος με ωραίο παρουσιαστικό, μετά τον ιντερνετικο αμόκ, όταν εξέτισε την ποινή του ακολούθησε καριέρα ως μοντέλο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:32