search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:50
MENU CLOSE

Φρίκη: Τον χώρισε και την έσφαξε 25 φορές σε τουαλέτα (Photos)

27.10.2017 15:42
Φρίκη: Τον χώρισε και την έσφαξε 25 φορές σε τουαλέτα (Photos) - Media

 

Λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό τους, ο 22χρονος Τζέγκορζ Κόζιεκ μαχαίρωσε 25 φορές την 20χρονη πρώην σύντροφό του και φοιτήτρια αρχιτεκτονικής, Καρολίνα Τσβίλουκ, αφήνοντάς τη να αιμορραγεί μέχρι θανάτου σε τουαλέτα, στο Λονδίνο.

Το περιστατικό συνέβη, αφού η φοιτήτρια χώρισε μαζί του και άρχισε να βγαίνει ραντεβού με ένα άλλο άτομο.

Η 42χρονη ξαδέρφη του Κόζιεκ και το αγόρι της κόρης της προσπάθησαν να βοηθήσουν την 20χρονη φοιτήτρια, αλλά μετά έστρεψε το μαχαίρι εναντίον τους. Όταν ο Κόζιεκ έφυγε από το σημείο, τότε εκείνοι έτρεξαν στο κοντινότερο νοσοκομείο. Εκείνοι επέζησαν, αλλά η άτυχη 20χρονη από την Πολωνία βρέθηκε νεκρή στο σημείο.

Η 20χρονη γνώρισε τον Κόζιεκ, έναν Πολωνό υπάλληλο, τα Χριστούγεννα του 2014 στο διαμέρισμα όπου δολοφονήθηκε.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ακούστηκε ότι ο Κόζιεκ τη συναντούσε αρκετά συχνά μέχρι τον Απρίλιο του 2017, όταν χώρισαν γιατί η φοιτήτρια δεν άντεξε τους μεθυσμένους τσακωμούς τους.

Ο 22χρονος Πολωνός ικέτεψε την φοιτήτρια για να τα ξαναβρούν, αλλά εκείνη σύντομα προχώρησε παρακάτω στη ζωή της αρχίζοντας ραντεβού με τον οικοδόμο Κάρολ Γκολ.

Ο Κόζιεκ ομολόγησε το έγκλημά του, αμέσως μετά τη σύλληψή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:45