18/01/2019 00:31:48

Νέο σοκ για τον Τραμπ: «Είπα ψέματα στο FBI», λέει ο Ελληνοαμερικάνος συνεργάτης του, Τζορτζ Παπαδόπουλος

Νέο σοκ για τον Τραμπ: «Είπα ψέματα στο FBI», λέει ο Ελληνοαμερικάνος συνεργάτης του, Τζορτζ Παπαδόπουλος - Media

 

Την ώρα που ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μιούλερ άσκησε ήδη διώξεις κατά δύο πρώην συνεργατών του Τραμπ για την υπόθεση με την ανάμειξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016, άλλος ένας πρώην συνεργάτης του προέδρου των ΗΠΑ, ο σύμβουλος εξωτερικών υποθέσεων της προεκλογικής καμπάνιας του Ελληνοαμερικάνος Τζορτζ Παπαδόπουλος παραδέχθηκε ότι είπε ψέματα στο FBI όσον αφορά στην ανάμειξή του στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ο Παπαδόπουλος δήλωσε ενοχή για ψευδή κατάθεση στο FBI, όταν κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση της ανάμειξης της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές, λέγοντας ότι συναντήθηκε με αλλοδαπό «καθηγητή» ο οποίος φερόταν να έχει στα χέρια του χιλιάδες e-mail που αποκάλυπταν βρώμικες υποθέσεις της Χίλαρι Κλίντον.

Ο Παπαδόπουλος, σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας, είπε ότι τις επαφές αυτές τις έκανε πριν γίνει μέλος της προεκλογικής ομάδας του Τραμπ, ωστόσο, αποδείχθηκε ότι όλα έγιναν αφότου μπήκε στην προεκλογική εκστρατεία, και ότι η πηγή του είχε στενούς δεσμούς με το Κρεμλίνο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Bloomberg, o Παπαδόπουλος άφησε να εννοηθεί ότι ο ίδιος ο Τραμπ συναντήθηκε με Ρώσους προκειμένου να ενημερωθεί για τα επιβαρυντικά για τη Χίλαρι Κλίντον μέιλ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.