search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:44
MENU CLOSE

Ραγδαίες εξελίξεις στο «House of Cards»: Σταμάτησαν τα γυρίσματα του τελευταίου κύκλου

31.10.2017 18:46
Ραγδαίες εξελίξεις στο «House of Cards»: Σταμάτησαν τα γυρίσματα του τελευταίου κύκλου - Media

 

Απρόβλεπτες συνέπειες για το μέλλον της δημοφιλούς πολιτικης σειράς «House of Cards» έχουν οι αποκαλύψεις για τον πρωταγωνιστή της σειράς Κέβιν Σπέισι, ότι πριν από 31 χρόνια είχε επιτεθεί σεξουαλικά στον 14χρονο ηθοποιό Άντονι Ραπ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος την περασμένη Κυριακή.

Έτσι, μια ημέρα μετά την ανακοίνωση ότι ο έκτος κύκλος της σειράς -που γυρίζεται τώρα και αναμένεται να προβληθεί στις αρχές του 2018- θα είναι ο τελευταίος της, το Netflix, το οποίο προβάλλει το «House of Cards», ανακοίνωσε ότι τα γυρίσματα ανεστάλησαν επ’ αόριστον, υπό το βάρος των εξελίξεων γύρω από τον Κέβιν Σπέισι.

Συγκεκριμένα, η MRC και το Netflix αποφάσισαν να αναστείλουν την παραγωγή του έκτου κύκλου, προκειμένου, όπως ανακοίνωσαν οι δύο εταιρείες, όλοι οι εμπλεκόμενοι να έχουν τον απαραίτητο χρόνο για να επανεξετάσουν την παρούσα κατάσταση και να απαντηθούν οι ανησυχίες του καστ και του τηλεοπτικού συνεργείου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:44