search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:35
MENU CLOSE

Ηλίας Κρασσάς: Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη για τον σύζυγο της Βίκυς Καγιά

07.11.2017 13:05
Ηλίας Κρασσάς: Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη για τον σύζυγο της Βίκυς Καγιά - Media

 

Συνεχίζονται οι δικαστικές διαμάχες για τον Ηλία Κρασσά και την πρώην σύζυγό του Ευαγγελία Μπάρλα, με την οποία έχει αποκτήσει δυο παιδιά. Ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά και ιδιοκτήτης της αλυσίδας ζαχαροπλαστείων Fresh, βρέθηκε για τρίτη φορά -μέσα σε δυο εβδομάδες- στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, μόλις επτά ημέρες μετά την καταδίκη του σε φυλάκιση έξι μηνών με τριετή αναστολή για ενδοοικογενειακή απειλή, ο Ηλίας Κρασσάς κάθισε και πάλι στο σκαμνί με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου κατά συρροήν, ύστερα από μήνυση που είχε καταθέσει εις βάρος του η Ευαγγελία Μπάρλα, το Νοέμβρη του 2011.

Και ενώ, αυτήν τη φορά ο Mr Fresh πήγε κανονικά στο δικαστήριο με την δικηγόρο του, η πρώην σύζυγός του απουσίαζε, επικαλούμενη θέματα υγείας. Έτσι, η εκδίκαση της υπόθεσης μεταφέρθηκε για το Γενάρη του 2018, παρά την έντονη αντίδραση της δικηγόρου του Ηλία Κρασσά, για αποκατάσταση των πραγμάτων.

Πηγή: tlife.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50