search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:17
MENU CLOSE

Έρχεται για να… μείνει η «Ευριδίκη» – Πού θα φέρει καταιγίδες (photo)

13.11.2017 07:22
Έκτακτο δελτίο από ΕΜΥ και ραγδαία επιδείνωση του καιρού - Συστάσεις από την Πολιτική Προστασία - Η πρόγνωση - Media

 

Νέο κύμα κακοκαιρίας, το οποίο ονομάζεται «Ευρυδίκη», θα επηρεάσει τη χώρα από σήμερα έως και την Παρασκευή.

Αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo.gr:

Την Δευτέρα 13/11, η Ευρυδίκη θα προκαλέσει ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα επηρεάσουν αρχικά την Δυτική και Νότια Ελλάδα, ενώ από το απόγευμα τα φαινόμενα θα επηρεάσουν και τα Δωδεκάνησα.

Την Τρίτη 14/11 ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν μεγάλο μέρος της χώρας, με τα εντονότερα φαινόμενα να αναμένονται σε περιοχές της Πελοποννήσου και αργότερα στη Θεσσαλία και Κεντρική Μακεδονία.

Οι χάρτες που ακολουθούν δίνουν τη θέση του χαμηλού και τις βροχές τις πρωϊνές και απογευματινές ώρες της Δευτέρας 13/11.

Το τριήμερο Τετάρτης-Παρασκευής (14-16/11) διαδοχικές διαταραχές οφειλόμενες σε έντονη αστάθεια στην ανώτερη ατμόσφαιρα θα προκαλέσουν βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας, αλλά είναι ακόμα αρκετά νωρίς ώστε να υπάρχει σαφέστερη εικόνα των περιοχών που θα επηρεαστούν περισσότερο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:14