search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:43
MENU CLOSE

Σάλος με νέο βιντεοκλίπ: Σεξ και όργια με τον Τζόνι Ντεπ (Video)

15.11.2017 08:47
Σάλος με νέο βιντεοκλίπ: Σεξ και όργια με τον Τζόνι Ντεπ (Video) - Media

 

Στο νέο βίντεο κλιπ του Μέριλιν Μάνσον συμμετέχει ο Τζόνι Ντεπ, πρωταγωνιστώντας σε αυστηρώς ακατάλληλες σκηνές, κάτι που προκάλεσε, μάλιστα, έντονες αντιδράσεις από τους  θαυμαστές του. Συγκεκριμένα, ο Τζόνι Ντεπ παίρνει μέρος σε μία ιδαίτερα ερωτική σκηνή στο κρεβάτι με ακόμη δύο γυναίκες, ενώ αμέσως μετά, προστίθεται και ο Μέριλιν Μάνσον.

Το βιντεοκλίπ αυτό στάθηκε ως αφορμή για πλήθος αρνητικών σχολίων με τους περισσότερους να μιλούν για όργια!

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Μάνσον και ο Τζόνι Ντεπ είναι χρόνια φίλοι, ωστόσο, κανείς δεν περίμενε μια συνεργασία των δυο και μάλιστα, με αυτό το περιεχόμενο. Ο Μάνσον, πάντως, δεν δίστασε να αναφερθεί στο εν λόγω βίντεο αποκαλύπτοντας, μάλιστα, μια στιγμή αμηχανίας κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Το εσώρουχο που βλέπετε στο τέλος να καίγεται είναι το δικό μου. Και αυτός που το καίει είναι ο Τζόνι. Αισθάνθηκα ντροπή να είμαι γυμνός μπροστά στα κορίτσια. Και ο Τζόνι το ίδιο. Μπορεί να είμαστε φίλοι εδώ και χρόνια, αλλά κάτι τέτοιο δεν το έχουμε ξανακάνει» είπε χαρακτηριστικά. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:40