search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:59
MENU CLOSE

Άκρως Οικογενειακόν: Η μικρή Λίλα μεγάλωσε και έγινε μια όμορφη φαρμακοποιός (Photos)

18.11.2017 09:00
Το «Άκρως Οικογενειακόν» επιστρέφει, 15 χρόνια μετά, στον ΑΝΤ1 - Έτοιμος ο «Αλέξανδρος Θεοτοκάτος» - Media

 

Τα χρόνια πέρασαν, η τηλεόραση άλλαξε πολύ και τα vintage πλέον σίριαλ που αγαπήσαμε αποτελούν σήμερα ένα κομμάτι που κανείς δε θέλει να ξεχάσει.

Ένα από αυτά υπήρξε και το «Άκρως Οικογενειακόν», με τον Γιάνννη Μπέζο και τη Ναταλία Τσαλίκη να δίνουν ρεσιτάλ ως Αλέξανδρος και Μαργαρίτα της οικογενείας Θεοτακάτου.

Τα δύο πρόσωπα που κατάφεραν να ξεχωρίσουν περισσότερα από όλα, όμως, ήταν αδιαμφισβήτητα τα δύο κορίτσια που υποδύθηκαν τη μικρότερη κόρη του ζευγαριού, Λίλα.

Την πρώτη σεζόν είδαμε στον ρόλο την Ιφιγένεια Καλούτσα, ενώ στον δεύτερο τη Μαρία Γαλέτα, η οποία σήμερα είναι μια γοητευτική φαρμακοποιός.

Το μικρό τότε κορίτσι μεγάλωσε, ομόρφυνε πολύ και παρά το γεγονός ότι το προφίλ της στο Instagram το έχει κλειδωμένο, μερικές φωτογραφίες της έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

Δείτε πώς είναι σήμερα:

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:59