search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:54
MENU CLOSE

Έκλεισε λόγω πάγου το αεροδρόμιο της Γλασκώβης

24.11.2017 21:50
Έκλεισε λόγω πάγου το αεροδρόμιο της Γλασκώβης - Media

Μεγάλες δυνάμεις της αστυνομίας συγκεντρώθηκαν στο διάδρομο προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Γλασκώβης, ενώ στο σημείο βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής τρία πυροσβεστικά οχήματα και δύο ασθενοφόρα.

Το διεθνές αεροδρόμιο τέθηκε σε κατάσταση συναγερμού και δόθηκε εντολή να κλείσει και να ακυρωθούν όλες οι πτήσεις από και προς τις εγκαταστάσεις.

Πολίτες που είχαν ήδη επιβιβαστεί σε αεροσκάφη έτοιμα να απογειωθούν, ανέφεραν ότι τους ανακοίνωσαν πως οι πτήσεις τους δεν θα πραγματοποιηθούν και τους οδήγησαν σε ξενοδοχεία για διανυκτέρευση.

Η αστυνομίας της Σκωτίας κάνει λόγο για «ένα περιστατικό», δίχως να δίνει περισσότερες διευκρινίσεις.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο διάδρομος προσγείωσης-απογείωσης είναι καλυμμένος από πάγο. Εκπρόσωπος του αεροδρομίου ανέφερε ότι οι πτήσεις από και προς τη Γλασκώβη ματαιώθηκαν, καθώς ο διάδρομος έχει παγώσει και υπήρξε περιστατικό με αεροσκάφος που βγήκε εκτός πίστας.

Ο ίδιος πρόσθεσε αργότερα ότι είναι πιθανόν να γίνουν ορισμένες πτήσεις, ενεργοποιώντας σημεία του αεροδρομίου που δεν είναι καλυμμένα με πάγο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:54