search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:49
MENU CLOSE

Οι εκτός έδρας αγώνες τον κάνουν να ματώνει – Δεν πέρασε ούτε από τον Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ (2-2)

26.11.2017 15:16
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με πάνω από 300 επιλογές από το Pamestoixima.gr - Media

 

Φοβερό θρίλερ στη Νέα Σμύρνη με τον ΠΑΟΚ να σώζει ό,τι σωζόταν την ύστατη ώρα! Ο Πανιώνιος των πολλών προβλημάτων έφερε τούμπα τον δικέφαλο, αλλά στο 93’ ο Λέο Μάτος χάρισε, τουλάχιστον, το βαθμό, 2-2

Να κλάψει ή να γελάσει ο ΠΑΟΚ;

Ο δικέφαλος του βορρά έχυσε την καρδάρα με το γάλα στη Νέα Σμύρνη, όταν έπεσε θύμα ανατροπής από τον «μάγκα» Πανιώνιο, ωστόσο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λέο Μάτος (που χτυπά πάντα στο τέλος) έσωσε τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Στο 41’ ο Κουλούρης άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι (σωστά δόθηκε), επιβεβαιώνοντας τη μέχρι τότε καθολική υπεροχή των Θεσσαλινικέων στην Πλατεία. Στην πρώτη τους φάση στο ματς, στο 48’, οι κυανέρυθροι ισοφάρισαν με ωραίο τέρμα του Σπιριντόνοβιτς, ενώ στο 86’ ο Γεσίλ (που είχε μπει στο ματς δέκα λεπτά νωρίτερα) τιμώρησε τη σωρεία χαμένων ευκαιριών των φιλοξενούμενων, φέρνοντας… τούμπα την κατάσταση και δίνοντας προβάδισμα στον «Ιστορικό». Για καλή τύχη του ΠΑΟΚ, όμως, ο Λέο Μάτος πήδηξε στον… Θεό στο 90+3’ και χάρισε έναν πόντο στην ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία κινδυνεύει να πέσει τρίτη αν νικήσουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός.

Η παρουσία του Πέλκα από όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο εξέθεσε τον Ρουμάνο κόουτς του ΠΑΟΚ που επέμενε στον –κακό και σήμερα- Μακ, ενώ και η είσοδος του Πρίγιοβιτς άνοιξε χώρο στους συμπαίκτες του για να δημιουργήσουν ακόμη περισσότερους κινδύνους. Έβγαλαν καρδιά οι κυανέρυθροι παρά το ότι για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αμύνονταν και το παιχνίδι παιζόταν στο δικό τους μισό. Κι όλα αυτά τη στιγμή που αγωνίζονταν χωρίς Οικονόμου, Μασούντ, Σιώπη, έχασαν στο 18′ τον Ταπόκο, ενώ ο «βασικός» Γεσίλ έπαιξε για μόλις 15′.

Πηγή: Sport-fm

 

  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:49