search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:31
MENU CLOSE

Το «καρφί» της Μενεγάκη στον Λιάγκα για το διαζύγιό του με τη Σκορδά (Video)

29.11.2017 12:36
Το «καρφί» της Μενεγάκη στον Λιάγκα για το διαζύγιό του με τη Σκορδά (Video) - Media

 

Η συνέντευξη του Πέτρου Κωστόπουλου στη Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα απασχόλησε ιδιαίτερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης. Η παρουσιάστρια βέβαια, δεν εστίασε το ενδιαφέρον της μόνο στον φιλοξενούμενο, αλλά και στον οικοδεσπότη, βρίσκοντας την κατάλληλη ευκαιρία να του απαντήσει σε κάποιες παλαιότερες τοποθετήσεις του αναφορικά με τα ζευγάρια που παίρνουν διαζύγιο!

«Τώρα βέβαια από τη στιγμή που χώρισε και ο Λιάγκας, νομίζω έχουν πια κάποια κοινά, όχι πολλά, δεν ξέρω, που μπορούν να μιλήσουν. Για πότε χώρισαν όλοι! Πώς ματιάσαμε έτσι όλο τον κόσμο! Κρίμα!», ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη και πρόσθεσε:

«Ο Γιώργος τα έλεγε και την εποχή τη δικιά μου, «α εγώ, αν ποτέ χώριζα, που δεν…, αλλά δεν θα τα επέτρεπα αυτά». Ρε παιδιά μη λέτε μεγάλες κουβέντες, την έχουμε πατήσει όλοι. Όλοι, σε όλους μας έχει συμβεί να λέμε «εγώ ποτέ», έλα που σπάει ο διάλογος και συμβαίνει και μετά λες «τι θα ήθελα και τα έλεγα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50