search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:13
MENU CLOSE

Ζητούν αποζημιώσεις οι επιβάτες πτήσης Σύρος – Αθήνα: Στον Πειραιά οι βαλίτσες τους!

02.12.2017 14:57
Η επιστολή παραίτησης του Τζίμη Πανούση από την Εθνική Τράπεζα -  Έπαιρνε 10.683 δρχ. το μήνα  - Media

 

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησαν οι επιβάτες πτήσης της SKY EXPRESS από την Σύρο με προορισμό την Αθήνα. Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (01-12-2017) και συγκεκριμένα στις 14:05 οπότε και ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψουν 35 επιβάτες.

Σύμφωνα με τους επιβάτες, τη στιγμή του check in τους ενημέρωσαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το βάρος και πρέπει να βρεθούν τρεις εθελοντές άντρες ή τέσσερις γυναίκες να μην ταξιδέψουν και να φύγουν την επόμενη μέρα. Αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, καθώς όλοι οι επιβάτες είχαν προγραμματίσει να φύγουν με τη συγκεκριμένη πτήση.

Σε περίπτωση που κανείς δεν θα έκανε πίσω στην πρόταση της εταιρείας, θα αναγκάζονταν οι υπάλληλοι του αεροδρομίου να ακολουθήσουν το γράμμα του νόμου και να προηγηθούν επιβάτες με παιδιά, ευπαθείς ομάδες κλπ. Τελικά μετά από πολλές συζητήσεις, βρέθηκαν τέσσερις επιβάτες που δέχτηκαν να αλλάξουν πτήση και να αναχωρήσουν την επόμενη μέρα.

Η ταλαιπωρία των επιβατών όμως, όπως αποδείχθηκε δεν είχε τελειώσει και μάλιστα επαναλήφθηκε μόλις το αεροπλάνο έφτασε το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Κι αυτό γιατί η εταιρεία επέλεξε να τους στείλει στο Ελευθέριος Βενιζέλος χωρίς τις αποσκευές τους!

Οι ήδη ταλαιπωρημένοι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι οι αποσκευές τους, δεν ταξίδεψαν με το αεροσκάφος αλλά με το πλοίο  της γραμμής, το οποίο αναχώρησε περίπου μια ώρα αργότερα από την  ώρα που αναχώρησε το αεροσκάφος από την Σύρο και το οποίο θα έφτανε στις 21.00 το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά. Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν μεγάλης έντασης, καθώς η εταιρεία τους ενημέρωσε ότι θα αναλάβει να τους παραδώσει τις βαλίτσες την επομένη μέρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί επιβάτες θα διαπραγματευθούν την αποζημίωσή τους για τη διπλή ταλαιπωρία που υπέστησαν μέσα σε λίγες ώρες και για τον τρόπο με τον οποίο τους αντιμετώπισε η εταιρεία, ενώ περιμένουν τους υπευθύνους να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη.

Πηγή: cyclades24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50