search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:18
MENU CLOSE

Τραγωδία με 20χρονο φοιτητή στην Αθήνα: Βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του

02.12.2017 16:49
Τραγωδία με 20χρονο φοιτητή στην Αθήνα: Βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του - Media

 

Τραγωδία με θύμα έναν 20χρονο φοιτητή από την Πάτρα εκτυλίχθηκε στην Αθήνα, αργά το βράδυ της Παρασκευής, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπιασε φωτιά το σπίτι στο οποίο κατοικούσε.

Θύμα είναι ο Νίκος Αλεξόπουλος, γιος του προϊσταμένου οικονομικών υπηρεσιών του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Δημήτρη.

Το παιδί ήταν φοιτητής και ζούσε στην Αθήνα. Μόλις τον βρήκαν οι πυροσβέστες που έσπευσαν για την κατάσβεση, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά.

Η είδηση σκόρπισε θλίψη στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr o άτυχος Νικόλας βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του στις 6 το πρωί από τον αδελφό του, ενώ μέσα στο σπίτι υπήρχαν αναθυμιάσεις.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος αναφέρει τα εξής:

«Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης μικρής έκτασης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Λεωνιδίου 1 του δήμου Αγίας Βαρβάρας, στο νομό Αττικής. εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο Ν.Α. 21 ετών, του οποίου ο θάνατος διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε. Στο συμβάν, για το οποίο η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 05:27 του Σαββάτου, επιχείρησαν επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα».

Πηγή: patrastimes.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50