search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:31
MENU CLOSE

Στην κορυφή η ΑΕΚ – «Καθάρισε» τον Λεβαδειακό με 2-0

03.12.2017 19:35
Στην κορυφή η ΑΕΚ – «Καθάρισε» τον Λεβαδειακό με 2-0 - Media

 

Στην κορυφή της Σούπερ Λίγκα θα βρίσκεται η ΑΕΚ και μετά το τέλος της 13ης αγωνιστικής. Η Ένωση δεν την πάτησε στη Βοιωτία και με show των Λιβάγια κι Αραούχο καθάρισε τη νίκη επικρατώντας με σκορ 2-0 απέναντι στον Λεβαδειακό.

Πολύ καλύτερη σε ολόκληρη την αναμέτρηση η ομάδα του Χιμένεθ (που δεν βρισκόταν στον πάγκο λόγω της τιμωρίας του από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό). Οι κιτρινόμαυροι πίεσαν πολύ στο πρώτο ημίχρονο, όμως η μαζική άμυνα των Βοιωτών δεν τους επέτρεψε να βρουν δίχτυα.

Η δουλειά έγινε στο 52ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, όταν οι Αραούχο και Λιβάγια «έκρυψαν» την μπάλα και ο Κροάτης με υπέροχο τσίμπημα της μπάλας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το ματς τελείωσε στο 66’ όταν ο Τσιντώτας με βολέ-διαβήτη (δεν φάνηκε αν βγήκε απ’ την περιοχή του) βρήκε τον Λιβάγια, ο οποίος δεν νίκησε τον Εμπασί, όμως ο Αραούχο στην επαναφορά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 90’ είχε δοκάρι με δυνατό σουτ ο Μπακασέτας και στην τελευταία φάση (90+3′) σημάδεψε το οριζόντιο και ο Ιωαννίδης στη μοναδική ουσιαστική ευκαιρία των γηπεδούχων στο ματς.

Έτσι, η ΑΕΚ έφτασε τους 27 βαθμούς και διατηρήθηκε στο +1 από τον δεύτερο Ολυμπιακό και στο +2 από τον τρίτο ΠΑΟΚ. Την Πέμπτη, η Ένωση ταξιδεύει στην Βιέννη για το ματς με την Αούστρια, όπου αν δεν ηττηθεί θα πάρει την πρόκριση στους «32» του Europa. Ο Λεβαδεικός έμεινε στους 15 βαθμούς γνωρίζοντας την πρώτη του φετινή εντός έδρας ήττα, ενώ έμεινε για έκτο σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

 

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50