search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:15
MENU CLOSE

Αύριο στον ανακριτή ο συλληφθείς για τα 135 κιλά κοκαΐνης – Στα 5 εκατ. ευρώ η αξία τους

04.12.2017 07:36
4309598.jpg

Περισσότερα από 130 κιλά κοκαΐνης και πάνω από 10.000 ευρώ εντόπισαν αστυνομικοί και στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μετά από έφοδο που έκαναν τα ξημερώματα της Κυριακής ( 3 Δεκεμβρίου) σε διαμέρισμα στη Βάρκιζα.

Οι ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ συνελήφθη και ο ένοικος του σπιτιού, ένας 33χρονος αλλοδαπός, σερβικής καταγωγής, ο οποίος είχε νοικιάσει το σπίτι πριν από δύο μήνες. Στο εν λόγω οίκημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης 6.000 ευρώ.

Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα στην Ευελπίδων και πήρε προθεσμία μέχρι την Τρίτη, οπότε αναμένεται να μεταβεί στον ανακριτή μαζί με τους συνηγόρους του κ. Σάκη Κεχαγιόγλου και Γεώργιο Δρύλλη, προκειμένου να προβεί στην απολογία του. 

Όσον αφορά την αξία των ναρκωτικών που εντοπίστηκαν, αυτή υπερβαίνει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται και σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα αναζητείται ένα ακόμα άτομο, καθώς και επιπλέον σπίτια που μπορεί να περιέχουν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. 

Ο Σέρβος, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο των αρχών εδώ και μήνες, φέρεται να έκανε πολυτελή βίο ενώ στο «μικροσκόπιο» των αρχών βρίσκονται ήδη οι επαφές του, προκειμένου να ξετυλιχθεί το κουβάρι της υπόθεσης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50