search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:27
MENU CLOSE

Απίστευτο τρολάρισμα Γεωργιάδη στην κυβέρνηση: Έπρεπε να είχα γραφτεί στον ΣΥΡΙΖΑ (Video)

05.12.2017 16:57
Άδωνις κατά Παπαδάκη: Με απογοήτευσε, με αδικεί - Εγώ δεν έχω συκοφαντήσει την οικογένειά του (Video)  - Media
 
Την… ανυπομονησία του να φτάσει στη Βουλή προκειμένου να ψηφίσει την, αποσυρθείσα προσωρινώς, τροπολογία που αφορά την κήρυξη απεργίας περιέγραψε στην Ολομελεια ο Άδωνις Γεωργιάδης σε παρέμβαση του κατά την διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τον δορυφόρο Hellas Sat. 
 
«Το πρωί ξύπνησα με μεγάλη χαρά. Ερχόμουν στη Βουλή και δεν κρατιόμουν να ψηφίσω την τροπολογία» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Σημείωσε πως περίμενε πολλά χρόνια να έχει την δυνατότητα να ψηφίσει την συγκεκριμένη ρύθμιση και με μπόλικη δόση ειρωνείας είπε προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι «έκανα λάθος, που γράφτηκα στη ΔΑΠ ΝΔΦΚ και ήθελα το 50%+1 για τις απεργίες. Δεν ήξερα ότι έκανα λάθος. Αν ήθελα να καταργηθούν οι απεργίες στην Ελλάδα έπρεπε να γραφτώ στον ΣΥΡΙΖΑ». 
 
Ο «γαλάζιος» αντιπρόεδρος μίλησε με σκληρές εκφράσεις κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «ανθρωπάκια και ξεφτίλες», αναφέροντας πως πρώτα πηγαίνουν στις διαδηλώσεις για τις μονάδες της ΔΕΗ και μετά στη Βουλή ψηφίζουν και με τα δυο τους χέρια. 
 
Στα όσα υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης λέγοντας προς τον αντιπρόεδρο της ΝΔ ότι «είστε υπέρ της γενικής διάλυσης των εργασιακών δικαιωμάτων, γι’αυτό χαίρεστε με το σημερινό βήμα υποχώρησης», ωστόσο παραδέχθηκε και ο ίδιος ότι η επίμαχη τροπολογία συνιστά βήμα υποχώρησης απέναντι στις πιέσεις που ασκεί η πλευρά των δανειστών. 

Παππάς προς ΝΔ: Να συζητήσουμε χωρίς τις τσιρίδες του αντιπροέδρου σας
Από την δική του πλευρά ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς ανέφερε ότι είναι ανάγκη να συζητήσουμε για τα σοβαρά χωρίς τις τσιρίδες του αντιπροέδρου της ΝΔ.
 
Τόνισε μάλιστα πως «απ’ ότι φαίνεται όμως το χειρότερο για τη ΝΔ είναι οτι έχει γίνει στρατηγική επιλογή της να υιοθετεί τις αποκρουστικές ιδέες του αντιπροέδρου της, από τον καιρό που θήτευε στην ακροδεξιά» αλλά και πως «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαποτίζεται με αυτές τις ιδέες».
 
Ο Νίκος Παππάς σημείωσε ότι «πρέπει να επικεντρωθούμε στα πραγματικά θέματα», τόνισε ότι «αυτή η διαπραγμάτευση έδωσε την δυνατότητα να μοιράσουμε μέρισμα», ενώ στάθηκε αιχμηρός απέναντι στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας πως «με την δική σας πολιτική θα ερχόμασταν εδώ τώρα και θα μιλάγαμε για μέτρα». 
 
(πηγή βίντεο: enikos.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:25