search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:56
MENU CLOSE

Ανοίγει τα χαρτιά του την Τετάρτη ο Τραμπ για την Ιερουσαλήμ – Αναστάτωση στη Μέση Ανατολή

05.12.2017 21:47
Τραμπ: Η Ρωσία δεν βοηθάει στο θέμα της Β. Κορέας - Media

 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα κάνει την Τετάρτη δηλώσεις σχετικά με την απόφασή του για το αν θα μεταφέρει την αμερικανική πρεσβεία στο Ισραήλ, από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ, δήλωσε το βράδυ της Τρίτης η εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς, προσθέτοντας ότι ο Ρεπουμπλικανός είναι αρκετά σταθερός στην άποψή του για το ζήτημα. Έντονη αναστάτωση στις αραβικές χώρες προκαλεί η απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως νέα πρωτεύουσα του Ισραήλ.

“Γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά ερωτήματα σχετικά με τα σχέδια του προέδρου στο θέμα της Ιερουσαλήμ. Αύριο ο πρόεδρος θα κάνει δήλωση” επισήμανε η Σάντερς.

Εξάλλου, ο Λευκός Οίκος διαβεβαίωσε ότι ο ειδικός εισαγγελέας που έχει αναλάβει την έρευνα στην υπόθεση ανάμειξης της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές, ο Ρόμπερτ Μιούλερ, δεν ζήτησε ποτέ από τη Deutsche Bank πληροφορίες σχετικά με τις οικονομικές συναλλαγές του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

«Οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο ειδικός εισαγγελέας ζήτησε οικονομικού περιεχομένου πληροφορίες σχετικά με τον πρόεδρο είναι απόλυτα ψευδείς» επισήμανε η Σάρα Σάντερς, η εκπρόσωπος τύπου της αμερικανικής προεδρίας.

«Κανένα αίτημα δεν διατυπώθηκε, το επαληθεύσαμε αυτό με την τράπεζα» συμπλήρωσε η Σάντερς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:52