search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:16
MENU CLOSE

Η Βόρεια Κορέα θεωρεί αναπόφευκτο τον πυρηνικό πόλεμο

07.12.2017 09:36
Έξαλλος ο Κιμ Γιονγκ Ουν - Γιατί τρέμουν οι καθοδηγητές στη Βόρεια Κορέα - Media

 

Τα ευρείας κλίμακας στρατιωτικά γυμνάσια των ένοπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας και οι αμερικανικές απειλές περί ενός προληπτικού πολέμου εναντίον της Πιονγκγιάνγκ μετατρέπουν το ξέσπασμα σύρραξης στην κορεατική χερσόνησο σε «γεγονός», έκρινε σήμερα εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας.

«Το ερώτημα που απομένει να απαντηθεί τώρα είναι: πότε θα ξεσπάσει ο πόλεμος;» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του βορειοκορεάτικου ΥΠΕΞ σε μια ανακοίνωση που μεταδόθηκε από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

«Δεν ευχόμαστε έναν πόλεμο, αλλά δεν θα κρυφτούμε για να τον αποφύγουμε, κι εάν οι ΗΠΑ κάνουν λάθος υπολογισμό εξαιτίας της υπομονής μας κι ανάψουν το φυτίλι ενός πυρηνικού πολέμου, ασφαλώς θα κάνουμε τις ΗΠΑ να πληρώσουν πολύ ακριβό τίμημα με τη μεγάλη πυρηνική μας δύναμη που ενισχύουμε συνεχώς», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:14