search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:42
MENU CLOSE

Ο Κέβιν Σπέισι είχε παρενοχλήσει ακόμη και τον πρώην γαμπρό του βασιλιά της Νορβηγίας – Νέες αποκαλύψεις

09.12.2017 09:46
Ο Κέβιν Σπέισι είχε παρενοχλήσει ακόμη και τον πρώην γαμπρό του βασιλιά της Νορβηγίας - Νέες αποκαλύψεις  - Media

 

Ακόμη και τον πρώην γαμπρός του βασιλιά της Νορβηγίας φέρεται να είχε παρενοχλήσει ο Κέβιν Σπέισι, ύστερα από συναυλία για τα βραβεία Νόμπελ, σύμφωνα με το BBC.

Όπως δήλωσε ο Αρι Μπεν στον ραδιοφωνικό σταθμό P4, αυτό είχε συμβεί το  2007, όταν ο Σπέισι ήταν ο παρουσιαστής της εκδήλωσης.  «Είμαι γενναιόδωρο άτομο, αλλά αυτό ήταν λίγο παραπάνω από ό,τι είχα στο μυαλό μου», δήλωσε, αποκαλύπτοντας ότι ο ηθοποιός τον είχε «χουφτώσει».

Ο Μπεν ήταν παντρεμένος με την κόρη του βασιλιά Χάραλντ της Νορβηγίας, Μάρθα Λουίζα, μέχρι πέρυσι. «Είχαμε μία υπέροχη συζήτηση, κάθισε ακριβώς πίσω μου. Επειτα από πέντε λεπτά μου είπε ”ας βγούμε να κάνουμε ένα τσιγάρο”. Και μετά έβαλε το χέρι του κάτω από το τραπέζι και με άρπαξε από τα αρ@@@ια», περιέγραψε ο Μπεν, που απάντησε στην πρόταση του ηθοποιού «Ε… ίσως αργότερα».

Οι αποκαλύψεις για τη… δράση του Κέβιν Σπέισι είναι καταιγιστικές. Μετά τις πρώτες καταγγελίες τον έδιωξαν από το «House of Cards», ενώ τον αντικατέστησαν και στη νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ «All the Money in the World».

Πηγή: BBC

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50