search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:14
MENU CLOSE

Βίντεο-ντοκουμέντο: Πώς έκανε το δικό του ο Ερντογάν στην Κομοτηνή

09.12.2017 19:36
Βίντεο-ντοκουμέντο: Πώς έκανε το δικό του ο Ερντογάν στην Κομοτηνή - Media

 

Την ύπαρξη του «μίνι» διπλωματικού επεισοδίου ανάμεσα στον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και τον υφυπουργό Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη, επιβεβαιώνει βίντεο που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, το βράδυ του Σαββάτου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Το βίντεο αποδεικνύει ότι ο  «σουλτάνος» κατάφερε να περάσει το δικό του και να μιλήσει στο συγκεντρωμένο πλήθος στο σχολείο, παρά το γεγονός ότι το γεγονός ότι ο κ. Αμανατίδης του επισήμανε πολλάκις πως άλλα είχαν συμφωνήσει, επικαλούμενος και λόγους ασφαλείας.

Οι διάλογοι είναι χαρακτηριστικοί. 

«Υπάρχει ένα σύστημα ήχου; Υπάρχει πρόβλημα;», ρωτάει ο Ερντογάν. «Κύριε πρόεδρε, είναι αυτό που είχαμε συμφωνήσει και για λόγους ασφαλείας. Αν θέλετε να κάνετε χαιρετισμό μπορείτε από τα μικρόφωνα του σχολείου που υπάρχουν μέσα. Σας περιμένουν στις αίθουσες δυο τμήματα παιδιών για να μιλήσετε στα παιδιά που κάνουν μάθημα», του απάντησε ο υφυπουργός Εξωτερικών, που στο τέλος υπαναχώρησε στην επιμονή του «σουλτάνου», σημειώνοντας: «Απλώς θα με αφήσετε να πω δυο λόγια μετά από εσάς». 

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:14