search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:52
MENU CLOSE

Χριστούγεννα στην COSMOTE TV: Τι θα δούμε αυτές τις γιορτές στην τηλεόραση

20.12.2017 15:28
Χριστούγεννα στην COSMOTE TV: Τι θα δούμε αυτές τις γιορτές στην τηλεόραση - Media

 

Η COSMOTE TV  υποδέχεται τις γιορτές με πλούσιο κινηματογραφικό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια, που περιλαμβάνει blockbusters σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, κλασικές ταινίες, κινούμενα σχέδια, αλλά και μουσικές συναυλίες, σε όλα τα κανάλια COSMOTE CINEMA, και το pop up κανάλι COSMOTE CINEMA Christmas HD.

Χριστούγεννα στην TV

Την παραμονή των Χριστουγέννων, στο COSMOTE CINEMA 1HD θα προβληθεί το blockbuster Μια Φορά το Χρόνο με την Νταϊάν Κίτον (24/12, 21.00) και σε πρώτη προβολή η βιογραφική ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον, Michael Jackson: Searching For Neverland (24/12, 21.00), ενώ στο  COSMOTE CINEMA 2HD, δεν χάνουμε το αγαπημένο των 80s Dirty Dancing (24/12, 22.00). Στο COSMOTE CINEMA Christmas HD, ξεχωρίζει στη ζώνη «Time for Joy» η φετινή επιτυχία της Universal, Μπάτε Σκύλοι Αλέστε (24/12).

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, έρχεται το reboot της ταινίας Fantastic Four (25/12, 21.00) και αμέσως μετά (23.00) η διάσημη συναυλία του Τζορτζ Μάικλ, Freedom, στο Concert of Hope του 1993, στο COSMOTE CINEMA 1HD. Στο COSMOTE CINEMA 2HD, προβάλλεται το βραβευμένο με 4 Όσκαρ E.T. – Ο Εξωγήινος του Στίβεν Σπίλμπεργκ και στο COSMOTE CINEMA Christmas HD το επίσης πολυβραβευμένο Μοάνα (25/12). Δεν χάνουμε επίσης το Xmas Special επεισόδιο του Will & Grace στο COSMOTE CINEMA 4HD (23.00), σε πρώτη προβολή.

To τηλεοπτικό 2018

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, έρχονται το teen blockbuster Ο Λαβύρινθος: Πύρινες Δοκιμασίες (COSMOTE CINEMA 1HD), το βασισμένο στο κλασικό μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, αφιέρωμα Hairspray Live! (COSMOTE CINEMA 2HD, 22.00) και σε πρώτη προβολή η οικογενειακή κωμωδία Χριστούγεννα Κάθε Μέρα (COSMOTE CINEMA Christmas HD, 22.30), ενώ ανήμερα Πρωτοχρονιάς θα προβληθούν το κλασικό  Disney’s: A Christmas Carol με τον Τζιμ Κάρεϊ (COSMOTE CINEMA Christmas HD, 22.30) και η περιπέτεια φαντασίας Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη της Disney (COSMOTE CINEMA 1HD, 21.00).

Στο COSMOTE CINEMA 2HD, δεν χάνουμε τη μετάδοση του αφιερώματος στα 60 χρόνια των Grammy, Grammy’s Greatest Stories: A 60th Anniversary Special, όπου διάσημοι καλλιτέχνες όπως οι Μπιγιονσέ, Κριστίνα Αγκιλέρα, Μπρούνο Μαρς και Έλτον Τζον μιλούν για τις καλύτερες εμφανίσεις τους στην ιστορία των Grammy.   

Επίσης, στο COSMOTE CINEMA 4HD, την Πρωτοχρονιά έρχεται το εορταστικό επεισόδιο του βραβευμένου με Emmy  talk show, Late Late Show With James Corden Xmas Special, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή.

Το κανάλι COSMOTE CINEMA Christmas HD θα είναι διαθέσιμο σε πακέτα της COSMOTE TV, αλλά και στις υπηρεσίες COSMOTE REPLAΥ TV και COSMOTE TV GO, έως και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:52