08/08/2020 12:16:59

Καταγγελία φιναλίστ στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Ο Τούρκος παραγωγός μου απαγόρευσε να δείξω τη ματωμένη Κύπρο (Video)

 Καταγγελία φιναλίστ στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Ο Τούρκος παραγωγός μου απαγόρευσε να δείξω τη ματωμένη Κύπρο (Video) - Media

 

Την εμφάνισή του στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αναγκάστηκε να αλλάξει ο Ντίνος Κάντης που ήταν ένας από τους φιναλίτστ του σόου. Ο Κύπριος διαγωνιζόμενος είχε επιλέξει στη δεύτερη φάση της συμμετοχής του να προβάλλει την εικόνα της ματωμένης Κύπρου, κάτι που, ωστόσο, δεν έγινε δεκτό από την παραγωγή με την αιτιολογία ότι δεν θα πρέπει να δοθεί πολιτική χροιά στην εκπομπή. Παρ’ όλ΄αυτά, ο Ντίνος Κάντης καταγγέλλει ότι η μοναδική αιτία ήταν το γεγονός ότι ο παραγωγός του σόου είναι Τούρκος.

«Στη δεύτερη φάση της συμμετοχής μου στο show είχα επιλέξει αντί της φωτογραφίας με τους κριτές να έβαζα στην κορυφή της πυραμίδας με τα ποτήρια την εικόνα της ματωμένης Κύπρου και το “δεν ξεχνώ”, αλλά μου το αρνήθηκαν. Προσπάθησαν να δικαιολογηθούν, αλλά εγώ ξέρω γιατί δεν ήθελαν, επειδή ο παραγωγός ήταν Τούρκος. Μου είπαν ότι δεν θέλουν να πολιτικοποιήσουν την εκπομπή. Και απάντησα “δεν πρόκειται για πολιτική. Είναι η πατρίδα μας και είναι υπό κατοχή. Νομίζω ότι πρέπει να προβάλουμε το πρόβλημα, γιατί δεν μου αρέσει να ζω σε μια υπό κατοχή πατρίδα”.Στενοχωρήθηκα γιατί ήρθα στην Ελλάδα να παρουσιάσω το ταλέντο μου, που είναι η μητέρα πατρίδα για την Κύπρο. Δεν πήγα στην Τουρκία. Θεώρησα λοιπόν ότι θα ήταν όλα ok με αυτό, αλλά με σταμάτησαν. Έφυγα, αλλά με πήραν τηλέφωνο και είπα να μην το “τραβήξω”. Άλλαξα, λοιπόν, τη φωτογραφία κι έβαλα εκείνη των κριτών στην κορυφή της πυραμίδας με τα ποτήρια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην διαγωνιζόμενος του σόου, μιλώντας στην Espresso.

Δείτε την εμφάνισή του στο σόου παρακάτω...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.