search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:08
MENU CLOSE

Η σοκαριστική απάντηση της Σάρον Στόουν στο ερώτημα αν δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση (Video)

15.01.2018 19:13
Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε το κόλπο που έκανε για να πάρει τον ρόλο στο «Βασικό ένστικτο» (Video) - Media

 

Θεωρείται ως μια από τις μεγαλύτερες σταρ του Χόλιγουντ, καθώς και ως ένα από τα πιο αισθησιακά πλάσματα που έχουν περάσει ποτέ από τη μεγάλη οθόνη. Όσο για την εμφάνισή της στο «Βασικό Ένστικτο», ακόμα και σήμερα αποτελεί σημείο αναφοράς για όποια ηθοποιό επιθυμεί να υποδυθεί τη μοιραία γυναίκα.

Ωστόσο, η Σάρον Στόουν φαίνεται ότι ξέρει «από την καλή και από την ανάποδη» πώς λειτουργεί το Χόλιγουντ και σε μια πρόσφατη συνέντευξή της, όταν ρωτήθηκε για το αν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, η απάντησή της έπεσε σαν «βόμβα», καθώς η μεγάλη σταρ γέλασε με ειρωνία πριν σχολιάσει το ερώτημα:

«Είμαι σε αυτή τη δουλειά εδώ και 40 χρόνια. Μπορείς να φανταστείς πώς ήταν η δουλειά όταν άρχιζα, πριν 40 χρόνια; Με την εμφάνιση που είχα, καταγώμενη από την Πουθενάπολη της Πενσυλβάνια; Δεν ήρθα εδώ (σ.σ. στο Χόλιγουντ) με κάποια προστασία. Τα έχω δει όλα».

Ίσως η πιο κυνικά σκληρή απάντηση στο σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης που συνταράζει το Χόλιγουντ, από μια σταρ που ποτέ δεν δίστασε να πάει τα πράγματα ένα βήμα πιο πέρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:05