search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:29
MENU CLOSE

Τρόμος χωρίς τέλος: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις στο παλιό σπίτι του «ζευγαριού από την κόλαση» (Video, Photo)

17.01.2018 17:30
Τρόμος χωρίς τέλος: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις στο παλιό σπίτι του «ζευγαριού από την κόλαση» (Video, Photo) - Media

 

Σε απόλυτο εφιάλτη για τις αρχές έχει μετατραπεί η υπόθεση της πολυμελούς οικογένειας, όπου οι γονείς βασάνιζαν και κρατούσαν φυλακισμένα τα 13 παιδιά τους, τα οποία ανακαλύφθηκαν σε άθλια κατάσταση από την αστυνομία.

Καθώς οι αρχές της Καλιφόρνιας προσπαθούν να κατανοήσουν τους λόγους που οι γονείς-τέρατα είχαν μετατρέψει τα ίδια τα παιδιά τους σε πειραματόζωα βασανισμών, αποκαλύπτεται ότι η κτηνωδία είχε… μακρά ιστορία.

Σύμφωνα με καταγγελίες το προηγούμενο σπίτι στο οποίο κατοικούσε η οικογένεια, στο Τέξας, βρέθηκε σε πολύ περίεργη κατάσταση, τόσο, που οι νέοι ιδιοκτήτες του κράτησαν φωτογραφίες από την εικόνα που αντίκρυσαν.

Οι φωτογραφίες δείχνουν πόρτες και κουφώματα γεμάτα γρατσουνιές σαν από ζώα (!), χαλιά καλυμμένα με περιττώματα και παράθυρα με σπασμένα τζάμια και καλυμένα με χαρτόνια.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο γονείς έχουν συλληφθεί και κατηγορούνται για βασανισμό και κακοποίηση παιδιών, ωστόσο οι Αρχές αδυνατούν ακόμα να καταλάβουν γιατί οι άνθρωποι αυτοί συμπεριφέρθηκαν τόσο τερατωδώς στα παιδιά τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50