search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:08
MENU CLOSE

Kate Middleton: Γιατί «αποχωρίστηκε» το δαχτυλίδι των αρραβώνων της; (Photo)

18.01.2018 09:10
Kate Middleton: Γιατί «αποχωρίστηκε» το δαχτυλίδι των αρραβώνων της; (Photo) - Media

 

Από το 2010 που αρραβωνιάστηκε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ έως και σήμερα, η Kate Middleton δεν αποχωριζόταν στιγμή το εντυπωσιακό δαχτυλίδι των αρραβώνων της. Πρόκειται για ένα πολύτιμο κόσμημα με ένα μεγάλο ζαφείρι και 14 διαμάντια που κάποτε ανήκε στην αείμνηστη πριγκίπισσα Diana.

Σε πρόσφατη εμφάνιση της στο παιδικό ιατρικό κέντρο Mittal, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ εμφανίστηκε χωρίς το αγαπημένο της δαχτυλίδι, γεγονός που σχoλιάστηκε εντόνως με κάποιους να κάνουν λόγο, μάλιστα, και για «σύννεφα» στον γάμο της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Ωστόσο, τίποτα από όλα αυτά τα σενάρια δεν ισχύει, καθώς ο μοναδικός λόγος που η Kate Middleton αποχωρίστηκε το ιδιαίτερο κόσμημά της ήταν οι αυστηροί κανόνες του συγκεκριμένου νοσοκομείου που απαγορεύουν ρητά τα μεγάλα και ογκώδη κοσμήματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50