search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:02
MENU CLOSE

Έκρυψε τα προβλήματά του ο Παναθηναϊκός (4-0 την Κέρκυρα) – …’Οργια Βιγιαφάνιες

20.01.2018 17:23
Έκρυψε τα προβλήματά του ο Παναθηναϊκός (4-0 την Κέρκυρα) - ...

 

Έστησε… πάρτι κόντρα στην Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός! 

Στην καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, οι «πράσινοι» που παρατάχθηκαν χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό διέλυσαν με 4-0 την Κέρκυρα και επέστρεψαν με εμφατικό τρόπο στα τρίποντα στο πρωτάθλημα! 

Εξαιρετική εμφάνιση με στρωτό ποδόσφαιρο από το τριφύλλι και πλουραλισμό στην επίθεση, έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ. Ο Δώνης μετά από εξαιρετική προσπάθεια και ασίστ του Χατζηγιοβάνη άνοιξε το σκορ (16’), με τον Γιόχανσον να γράφει το 2-0 μετά από νέα ωραία συνεργασία με τον σκόρερ του πρώτου τέρματος (33’). 

Ο Βιγιαφάνιες που έκανε… όργια στον αγωνιστικό χώρο σέρβιρε στον Λουντ το τρίτο «πράσινο» γκολ (70’), με τον Αργεντινό να δίνει έτοιμο γκολ και στον Άλτμαν με την συμπλήρωση των 90 λεπτών του αγώνα. 

Στους 22 βαθμούς ανέβηκε ο Παναθηναϊκός, που φιλοξενείται από τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη την ερχόμενη αγωνιστική. Στην προτελευταία θέση και τους 11 βαθμούς έμεινε η Κέρκυρα, η οποία υποδέχεται τον Πλατανιά στην 19η αγωνισική! 

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50