search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:09
MENU CLOSE

Master Chef: Αυτοί είναι οι 22 μάγειρες που μπήκαν στο σπίτι (Photos)

23.01.2018 18:58
Πρόσωπο έκπληξη καλεσμένη στο MasterChef: «Είναι ένα ριάλιτι, αλλά είναι σοβαρό!» - Media

Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμασίες για την τελική κατάταξη και ανακοινώθηκαν οι 22 παίκτες που θα μπουν στον αγώνα για την ανάδειξη του Μaster Chef :

ΜΑΡΙΟΣ ΒΡΑΧΑΤΗΣ


Ο 30χρονος Μάριος είναι αρραβωνιασμένος και απόφοιτος μαγειρικής σχολής. Θεωρεί ότι στη ζωή του τελικά έχει υπάρξει πολύ τυχερός και τον χαρακτηρίζει η υπομονή και η δημιουργικότητα. Με καταγωγή από τη Σαλαμίνα είναι φυσικό επόμενο να ασχολείται στον ελεύθερο του χρόνο με το ψάρεμα, τις καταδύσεις και να λατρεύει το κάμπινγκ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΚΙΛΗΣ 


Ο 34χρονος Δημήτρης κατάγεται από την Αθήνα και είναι απόφοιτος μαγειρικής σχολής. Είναι παντρεμένος, έχει δύο παιδιά και πιστεύει ότι η ηρεμία και το χιούμορ τον σώζουν τις δύσκολες στιγμές! Τα χόμπι του είναι το μπάσκετ και το motorcross και δηλώνει ότι «Θα κερδίσω γιατί πολύ απλά μπορώ!»

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ 


Η 23χρονη Νικολέτα με καταγωγή από την Αθήνα είναι φοιτήτρια και αγαπάει το μπάσκετ. Τα δυνατά της σημεία θεωρεί πως είναι η ταχύτητα, η εξυπνάδα και το πείσμα. Ήρθε στο MasterChef γιατί θέλει να αποδείξει τι αξίζει.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ


Ο 30χρονος Χαράλαμπος άφησε την Κύπρο για να μπει στο MasterChef. Είναι απόφοιτος σχολής μαγειρικής και χόμπι του η γυμναστική. Θεωρεί πως η εργατικότητα και η συναδελφικότητα, που τον διακρίνουν, θα τον βοηθήσουν στην πορεία του παιχνιδιού. Δηλώνει ότι «Έχω τις δυνατότητες να ξεχωρίσω».

ΓΩΓΩ ΚΩΣΤΑΚΗ 


Η 25χρονη Γωγώ με καταγωγή από το Άργος είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. και φοιτήτρια σχολής μαγειρικής. Δηλώνει υπομονετική και δημιουργική, αγαπάει το θέατρο και τη ζωγραφική και θέλει να κάνει τους άλλους να γελάνε.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΧΟΣ


Ο 52χρονος Κωνσταντίνος έχει καταγωγή από Ελλάδα και Αφρική και είναι ερασιτέχνης μάγειρας. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού. Στον ελεύθερο του χρόνο πηγαίνει κινηματογράφο, διαβάζει και κάνει γυμναστική. Του αρέσει να δείχνει αφοσίωση με ό,τι καταπιάνεται αλλά και να πειραματίζεται. Δηλώνει τελειομανής και πως βρίσκει πάντα τρόπο να ξεπερνάει τις δυσκολίες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΣΙΛΗΣ


Ο 36χρονος Γιώργος κατάγεται από το Κρανίδι Ερμιονίδας είναι παντρεμένος με μία κόρη και είναι απόφοιτος σχολής μαγειρικής. Αγαπάει την πεζοπορία και το τρέξιμο και πιστεύει στην εργατικότητά του, στην ηρεμία και την προσοχή στη λεπτομέρεια, που τον χαρακτηρίζουν. Ήρθε στο MasterChef γιατί είναι αποφασισμένος να επιστρέψει δυναμικά στις κουζίνες.

ΗΛΕΚΤΡΑ ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗ 


Η 28χρονη Ηλέκτρα κατάγεται από την Αθήνα, έχει σπουδάσει φιλολογία και είναι ερασιτέχνης στη μαγειρική. Είναι πολύ δραστήρια και στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με παραδοσιακούς χορούς, πολεμικές τέχνες, πηγαίνει στον κινηματογράφο και λατρεύει να παίζει επιτραπέζια παιχνίδια με τους φίλους της. Δηλώνει τολμηρή, τελειομανής και με καλή αντίληψη και μπαίνει στο παιχνίδι με όπλα τη θέληση και τον ενθουσιασμό!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΛΩΣΣΙΔΗΣ


Ο 24χρονος Χρήστος έχει καταγωγή από την Αθήνα και είναι απόφοιτος σχολής μαγειρικής. Την ίδια συνέπεια και τυπικότητα, που δείχνει στην κουζίνα, εφαρμόζει και στο αγαπημένο του χόμπι, τις πολεμικές τέχνες. Δηλώνει ότι «Το MasterChef είναι ένα στοίχημα για μένα».

ΣΑΒΒΑΣ ΛΥΧΑΝΙΔΗΣ


Ο 28χρονος Σάββας κατάγεται από την Αθήνα είναι παντρεμένος, πατέρας μιας κόρης και απόφοιτος σχολής μαγειρικής. Ασχολείται με τις μηχανές και το ψαροντούφεκο. Θεωρεί τον εαυτό του ψύχραιμο, γρήγορο, προσαρμοστικό και δηλώνει ότι «Ήρθα στο MasterChef για το έπαθλο».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΤΖΩΡΤΖΗΣ)


Ο 25χρονος Γιώργος ή Τζώρτζης, όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν, κατάγεται από τη Μάνδρα Αττικής και είναι απόφοιτος ΙΕΚ τεχνικών μαγειρικής. Του αρέσουν τα ταξίδια αλλά και να ταξιδεύει με τη φαντασία του σε μια κινηματογραφική αίθουσα. Τα δυνατά του σημεία είναι η οργανωτικότητα, η εργατικότητα, η κοινωνικότητα αλλά δηλώνει ότι μπορεί να γίνει πολύ ανταγωνιστικός.

SELIM SELGUK 


Ο 39χρονος Selim κατάγεται από την Τουρκία και είναι πολιτικός πρόσφυγας στην Ελλάδα από το 2003, από τότε έχει να δει και τις δύο του κόρες. Είναι αυτοδίδακτος μάγειρας και τον ελεύθερο του χρόνο πηγαίνει σινεμά, παίζει με τους φίλους του επιτραπέζια παιχνίδια και τουμπερλέκι! Θεωρεί ότι είναι εργατικός, υπομονετικός και φιλικός και δηλώνει πως στη ζωή έχει μάθει να παλεύει.

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΥ


Η 22χρονη Νικολέτα έχει καταγωγή από την Αθήνα. Έχει σπουδάσει ναυτιλιακά και είναι ερασιτέχνης στη μαγειρική. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της πρόσχαρη, περιποιητική και επικοινωνιακή και στον ελεύθερο χρόνο της παίζει τένις, πηγαίνει στον κινηματογράφο και ζωγραφίζει. Μπήκε στο MasterChef γιατί πιστεύει ότι «Έφτασε η στιγμή να ασχοληθώ σοβαρά με το πάθος μου».

ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ


Ο 28χρονος Τιμολέων κατάγεται από τον Βόλο, είναι απόφοιτος μαγειρικής σχολής και ήρθε στο MasterChef, όπως λέει, για να νικήσει! Δηλώνει «άρρωστος» με την καθαριότητα, ηγετικός και οργανωτικός. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τη συλλογή άγριων μανιταριών και βοτάνων, διαβάζει βιβλία μαγειρικής και παίζει με την παρέα του ποδόσφαιρο.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ


Ο 26χρονος Βασίλης κατάγεται από τις Σέρρες και είναι απόφοιτος ΙΕΚ τεχνικών μαγειρικής. Πιστεύει πως είναι ψύχραιμος και απόλυτος και του αρέσει να λειτουργεί υπό πίεση. Όταν δεν μαγειρεύει, ζωγραφίζει και ακούει μουσική.

ΜΑΓΚΥ ΤΑΜΠΑΚΑΚΗ


Η 35χρονη Μάγκυ σπούδασε μαγειρική στην Ιταλία. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο. Στον ελεύθερο χρόνο της κάνει γυμναστική και πηγαίνει βόλτες με τα αγαπημένα της σκυλιά. Δηλώνει οργανωτική, αποφασιστική, ψύχραιμη και πως «ο επόμενος Έλληνας MasterChef θα είναι γυναίκα και θα είμαι εγώ».

ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΓΛΑΜΙΣΗΣ 


Ο 25χρονος Αργύρης κατάγεται από την Αθήνα και είναι απόφοιτος σχολής τουριστικών επαγγελμάτων. Αγαπάει τον κινηματογράφο και βέβαια το καλό φαγητό και η πειθαρχία, η ηρεμία και η ανταγωνιστικότητα, τον έχουν βοηθήσει να ανταπεξέλθει δουλεύοντας σε δυνατές κουζίνες.

MAIA JUMUTIA 


Η 45χρονη Maia κατάγεται από τη Γεωργία, είναι απόφοιτος ΙΕΚ τεχνικών μαγειρικής και έχει έναν γιο. Θεωρεί πως είναι ένας καθαρός χαρακτήρας, φιλόδοξη αλλά πάντα χαμογελαστή. Στον ελεύθερο χρόνο της διαβάζει και δηλώνει πως έχει μάθει να παλεύει και να επιβιώνει.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ 


Ο 30χρονος Κωνσταντίνος κατάγεται από τις Σέρρες και είναι απόφοιτος σχολής τουριστικών επαγγελμάτων. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του οργανωτικό, ευπροσάρμοστο, τελειομανή. Ασχολείται στον ελεύθερο χρόνο του με τη φωτογραφία, την ποδηλασία, την κηπουρική και δηλώνει «Για μένα δεν υπάρχουν προβλήματα, υπάρχουν προκλήσεις».

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΠΥΡΑΚΟΥ 


Η 20χρονη Χριστίνα κατάγεται από την Καρδίτσα και είναι απόφοιτος σχολής μαγειρικής. Όπως λέει, στο MasterChef αναζητά τη γνώση περισσότερο από τη νίκη. Δηλώνει πρόσχαρη, διεκδικητική, ευγενική και στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τον χορό.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΕΦΕΡΙΔΗΣ 


Ο 23χρονος Κωνσταντίνος έχει καταγωγή από τα Γιαννιτσά και είναι απόφοιτος σχολής μαγειρικής. Πιστεύει στην ταχύτητα, στην αντίληψη, στη φαντασία και στη σταθερότητα στην κίνησή του. Γυμνάζεται καθημερινά και αγαπάει τα ταξίδια. Στόχος του στο MasterChef είναι να κάνει τους κριτές να χαμογελάσουν από ικανοποίηση.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ 


Η 21χρονη Χριστίνα κατάγεται από τη Λέρο και είναι απόφοιτος σχολής μαγειρικής. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της υπομονετική, συνεργάσιμη, κοινωνική και καλό ακροατή. Στον ελεύθερο χρόνο της ακούει μουσική ενώ της αρέσουν τα ταξίδια και να κάνει κάμπινγκ. Στο MasterChef έχει σκοπό να ξεπεράσει τον εαυτό της.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:07