search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:55
MENU CLOSE

Μαξίμου: Μίνι Υπουργικό για το Σκοπιανό – Ενημερώνει Παυλόπουλο και πολιτικούς αρχηγούς ο Τσίπρας

26.01.2018 10:36
tsiprasmaximou_0.jpg

 

Χωρίς δηλώσεις ολοκληρώθηκε στις 5.30 το απόγευμα η συνεδρίαση του «μίνι» Υπουργικού Συμβουλίου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη συνάντηση συμμετείχε όλη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών (οι κ.κ. Κοτζιάς, Κατρούγκαλος, Αμανατίδης, Κουίκ), ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και οι υπουργοί Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ΨΗΠΤΕ Νίκος Παππάς, Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, Περιβάλλοντοςκαι Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης και Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.

Κατά τη συνάντηση έγινε ενημέρωση για τις επαφές του πρωθυπουργού στο Νταβός, τόσο στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ όσο και στο περιθώριο του, και συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται το ονοματολογικό με την ΠΓΔΜ.

Μετά την σύσκεψη, ο  Πρωθυπουργός, στις 18:30 θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο όπου θα τον ενημερώσει για τις συναντήσες του στο Νταβός αλλά και τις διαπραγματεύσεις που γίνονται στο Σκοπιανό. 

Αύριο, ο Πρωθυπουργός θα ενημερώσει κατ’ ιδίαν στο Μέγαρο Μαξίμου τους πολιτικούς αρχηγούς.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων του Πρωθυπουργού με τους Πολιτικούς Αρχηγούς: 

  • 10.30 Κυριάκος Μητσοτάκης 
  • 12.30 Φώφη Γεννηματά 
  • 13.30 Δημήτρης Κουτσούμπας
  • 15.00 Σταύρος Θεοδωράκης 
  • 17:30 Βασίλης Λεβέντης

Η κυβέρνηση επισημαίνει ότι στο Νταβός συντελέστηκε πρόοδος στο Σκοπιανό, με εκατέρωθεν κινήσεις καλής θέλησης και πίσης.

Υπενθυμίζεται πως στις 30 Ιανουαρίου θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο Μάθιου Νίμιτς και στις 31 Ιανουαρίου θα μεταβεί στα Σκόπια. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:54