search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:10
MENU CLOSE

Η Μελάνια έσπασε τη σιωπή της για την πορνοστάρ και τον Τραμπ

28.01.2018 15:46
Η Μελάνια έσπασε τη σιωπή της για την πορνοστάρ και τον Τραμπ - Media

 

Οι «κακοί» δημοσιογράφοι και ο «πόλεμος» που κάνουν στο σύζυγό της και πρόεδρο των ΗΠΑ, κρύβονται πίσω από τις φήμες που κυκλοφόρησαν αναφορικά με τη σχέση του Ντόναλντ Τραμπ με πορνοστάρ, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Μελάνια Τραμπ.

Εκπρόσωπος της Μελάνια σχολίασε τα δημοσιεύματα αρκετό καιρό μετά το «σκάνδαλο» κα τις φήμες μετά την ακύρωση του ταξιδιού στο Νταβός.

Μάλιστα, είπε ότι πρόκειται για «λανθασμένες και ψεύτικες πληροφορίες» και δικαιολόγησε την ακύρωση του ταξιδιού της στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στην Ελβετία με τη φράση «θέμα προγραμματισμού και υλικοτεχνικής υποστήριξης».

Όπως ανέφεραν δημοσίευματα, η Μελάνια Τραμπ ακύρωσε το ταξίδι της στο πλευρό του Αμερικανού προέδρου προκειμένου να μείνει σε απόσταση από το σύζυγό της, μετά τις φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τη σχέση του με την πορνοστάρ. Η «πρώτη κυρία» φέρεται να έμεινε λίγα βράδια σε ξενοδοχείο στην Ουάσιγκτον.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50