search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:03
MENU CLOSE

Survivor – Τατουάζ – MasterChef: «Κονταροχτυπήθηκαν» άγρια στην τηλεθέαση

31.01.2018 10:06
Survivor - Τατουάζ - MasterChef: «Κονταροχτυπήθηκαν» άγρια στην τηλεθέαση  - Media

 

Συνωστισμός πρώτη γραμμής στη χθεσινή prime time. Survivor, Τατουάζ, MasterChef αλλά και η Αννέ κονταροχτυπήθηκαν άγρια για την τηλεθέαση. Τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τα σημερινά ποσοστά έχουν αρκετό ενδιαφέρον.

Με 45 λεπτά αναμονή λόγω επαναλήψεων, το Survivor ξεκινά στις 21:45. Ουσιαστικά όμως, το MasterChef, το οποίο έχει γίνει αρκετά δημοφιλές στο κοινό, μοιάζει να καθυστερεί την έναρξη του reality επιβίωσης μέχρι τις 22:30 που εγκαταλείπει την αρένα. Χθες, στο διάστημα που τα δύο προγράμματα έπαιζαν απέναντι, οι ιστορίες από τον Άγιο Δομίνικο περιορίστηκαν κάτω και από το 20%.

Μετά τις 22:30 τα νούμερα του ΣΚΑΪ ανεβαίνουν σημαντικά, όμως, οι μεγάλες χαρές στο Φάληρο έρχονται μετά τις 23:45, την ώρα που εγκαταλείπει την prime time το Τατουάζ. Στην επόμενη ώρα το reality επιβίωσης ξεπερνά και το 50%.

Πηγή: zappit.gr

 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:03