search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:50
MENU CLOSE

Απολύσεις στη «Νέα Σελίδα» ερήμην της διεύθυνσης!

01.02.2018 14:22
Απολύσεις στη «Νέα Σελίδα» ερήμην της διεύθυνσης! - Media

 

Πογκρόμ απολύσεων στην κυριακάτικη εφημερίδα «Νέα Σελίδα» -ερήμην μάλιστα της Διεύθυνσης τoυ φύλλου- καταγγέλλει με επιστολή του αναγνώστης των zoornalistas. Συγκεκριμενα αναφέρει  στο mail του:

«Στη Νέα Σελίδα απολύθηκαν τουλάχιστον 10 εργαζόμενοι με την αιτιολογία του εκδότη (Λιβάνης) ότι έχουν δεύτερη δουλειά, και επειδή η εφημερίδα «δεν μπορεί να συναγωνιστεί τις προσφορές των υπόλοιπων». Δηλαδή τώρα θα μπορεί; Αυτές οι αντιλήψεις μαρτυρούν παντελή άγνοια του αντικειμένου εκ μέρους του εκδότη, τραγικό δεοντολογικό unfair έναντι της.. διεύθυνσης της εφημερίδας και δυστυχώς, προδιαγράφουν το ζοφερό μέλλον του εγχειρήματος.” Ο αναγνώστης συμπληρώνει και (μας) προτρέπει:

«Εντάξει, το έντυπο στηρίζει την κυβέρνηση αλλά οι απαράδεκτες μεθοδεύσεις και η εργοδοτική αυθαιρεσία έχουν χρώμα; Είναι θέμα (και δημοσιογραφικής) αξιοπρέπειας, αυτά να τα γράφετε».

Πηγή: zoornalistas.blogspot.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:50