search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:37
MENU CLOSE

Φραγκούλης Φράγκος: Θα ασχοληθώ με την πολιτική όταν το αποφασίσω εγώ

04.02.2018 19:05
«Κεραυνοί» του Στρατηγού Φράγκου για τη σύλληψη των δυο στρατιωτικών - Media

 

Στο Σύνταγμα για να λάβει μέρος στο συλλαλητήριο της Αθήνας, βρέθηκε ο απόστρατος στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος. 

Απαντώντας σε ερώτηση του news 24/7.gr για όσα έχουν ακουστεί, τις τελευταίες ημέρες, γύρω από το όνομά του αναφορικά με το αν πρόκειται να ιδρύσει δικό του κόμμα είπε: “Βαρέθηκα έξι χρόνια να λένε ότι θα κάνω κόμμα. Όταν εγώ αποφασίσω, όταν εγώ θελήσω, θα πάρω την απόφαση να ασχοληθώ με την πολιτική. Στο κάτω κάτω αν δεν ασχοληθείς με την πολιτική και με την πατρίδα σου δεν είσαι καλός πολίτης”. 

“Γιατί απαγορεύεται μόνο στο Στρατηγό το Φράγκο να βγει να μιλήσει ή αν θα έχει ενεργό συμμετοχή στα πολιτικά. Τι παραπάνω φοβούνται από αυτά τα οποία λέει”, ανέφερε.

“Δεν φοβόμαστε τους Σκοπιανούς, αλλά θέλουμε να μας σεβαστούν. Δεν είναι αλυτρωτισμός αυτό που περιλαμβάνει το Σύνταγμά τους, είναι επεκτατισμός, όταν θέλουν για πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη” σχολίασε αναφερόμενος στο συλλαλητήριο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:36