search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:16
MENU CLOSE

Η… έωλη συναίνεση

04.01.2010 14:17
oldphotos12716731755.jpg

Τελικά η πίεση της παλιάς φουρνιάς στη Ν.Δ. απέδωσε και ο εκπρόσωπος του κόμματος ανακοίνωσε δημόσια ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει υπέρ της σύστασης Εξεταστικής για το Βατοπέδι.

Τελικά η πίεση της παλιάς φουρνιάς στη Ν.Δ. απέδωσε και ο εκπρόσωπος του κόμματος ανακοίνωσε δημόσια ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει υπέρ της σύστασης Εξεταστικής για το Βατοπέδι. Ο κίνδυνος να «ανοίξουν» στόματα και να αποδειχτούν με στοιχεία όσα κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια είναι ορατός και έτσι την έκαναν α λα γαλλικά… Συνεργάτες πάντως του Σαμαρά λένε στο παρασκήνιο ότι παρ’ όλα αυτά θα συμμετάσχουν στις εργασίες και θα δουν αν υπάρχουν νέα στοιχεία ή είναι επικοινωνιακό τερτίπι του ΠΑΣΟΚ. Όμως στο εσωτερικό του κόμματος οι φωνές είναι πολλές προκειμένου η Ν.Δ. να μη συναινέσει και στις άλλες υποθέσεις (υποκλοπές, Γερμανός, ομόλογα). Και όπως κυκλοφορεί στο παρασκήνιο, υπάρχει περίπτωση να πιαστούν από διαδικαστικά τερτίπια, όπως η ταυτόχρονη λειτουργία δύο επιτροπών, για να πάρουν πίσω τη συναίνεση που έταξαν στο Προεδρικό πριν από τρεις εβδομάδες…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:16