search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:57
MENU CLOSE

Σοκάρει ο 29χρονος που ασέλγησε σε ανήλικες: «Εκείνες μου ζήτησαν να κάνουμε σεξ»

07.02.2018 15:36
Σοκάρει ο 29χρονος που ασέλγησε σε ανήλικες: «Εκείνες μου ζήτησαν να κάνουμε σεξ» - Media
 
Σοκάρει η κατάθεση του 29χρονου άνδρα, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε δύο 15χρονα κορίτσια, αφού πρώτα τα νάρκωσε, ενώ ήδη η αστυνομία έχει δώσει τα στοιχεία του στη δημοσιότητα και ο ίδιος κρίθηκε προφυλακιστέος.
 
Εις βάρος του Κωνσταντίνου Πετσούλα ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της ιδιαίτερα διακεκριμένης περίπτωσης ναρκωτικών από ενήλικο, που μεταχειρίζεται με οποιονδήποτε τρόπο ανήλικο πρόσωπο κατά την τέλεση της πράξης και της προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους.
 
Παρά το βαρύτατο κατηγορητήριο, ο ίδιος ο φερόμενος ως δράστης εμφανίζεται αμετανότητος και αρνείται τα πάντα, ρίχνοντας την ευθύνη στις δύο ανήλικες.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από την κατάθεσή του στον ανακριτή, ισχυρίστηκε ότι οι ίδιες οι 15χρονες του ζήτησαν να τους δώσει ναρκωτικές ουσίες, και πως η μία του γνώρισε την άλλη.
 
Επίσης, φέρεται να υποστηρίει ότι εκείνος δεν ζήτησε από τα κορίτσια να κάνουν σεξ αλλά το πρότειναν εκείνες. Μάλιστα όπως είπε η μια από τις δυο κοπέλες αναφέρει πως του έκανε στοματικό έρωτα ενώ αυτός ήταν ακίνητος.
 
Όπως κατέθεσε, η γνωριμία τους ήταν περίπου ένα μήνα και οι συναντήσεις τρεις. Την πρώτη φορά είχε συναντηθεί μόνο με την μία. Αξίζει, μάλιστα, να σημειώθεί ότι  αν και επέμεινε ότι δεν κατάλαβε πως τα κορίτσια ήταν μόνο 15 ετών, είναι πως έχει κοπέλα η οποία είναι 5 μηνών έγκυος.
 
Επίσης δήλωσε χρήστης ναρκωτικών και λέει μάλιστα πως η πραγματογνωμοσύνη θα το αποδείξει.
 
Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50