27/01/2020 09:04:21
12.2.2018 / ΣΤAΘΗΣ Σ.
Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ, τεύχος 2007 στις 08-02-2018

Τά Πρασσεινάλογα!... του Στάθη

Τά Πρασσεινάλογα!... του Στάθη - Media
 
Από το «πειρατικό του Στάθη» στο Ποντίκι, 8-2-2018
 
Υπάρχει σκάνδαλο Novartis; Βεβαίως! Το ξέρει όλος ο πλανήτης. Αν και το ίδιο σκανδαλωδώς λειτουργούν όλες οι πολυεθνικές – πλην όμως αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Συνεπώς «γλαύκα ες Αθήνας» θα εκόμιζε μια δικογραφία περισσότερο «δεμένη» και τεκμηριωμένη, απ’ όσο δείχνουν όσα έως τώρα για αυτήν τη δικογραφία γνωρίζουμε.
Αν η διαχείριση από πλευράς κυβέρνησης προσπαθεί απλώς να αποπροσανατολίσει από το «Μακεδονικό» ή να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τους επερχόμενους πλειστηριασμούς, τότε μπαίνουμε σε μια πόλωση διαρκείας με ορίζοντα τις εκλογές.
Με τη διεθνή οικονομική αστάθεια γύρω μας και την ελληνική εσωτερική κρίση να υποτροπιάζει, το μόνον που μας λείπει είναι να φθάσουμε ώς τις εκλογές σε συνθήκες σφαγείου, με εμφυλιοπολεμικό λόγο και ανθρωποφαγικό κλίμα.
Αν και πάντα υπάρχουν ελπίδες! Ως γνωστόν, αν θέλει κανείς να εξαερωθεί μια υπόθεση, τη στέλνει προς διερεύνηση στη Βουλή. Επί παραδείγματι η υπόθεση Siemens
Nova Siemens ή Γκόρνα Τσουκάτος η δουλειά...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.