search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:45
MENU CLOSE

Σοβαρή πρόκληση από τον Τούρκο Γενικό Επιτελάρχη: Μπορούμε να κάνουμε επιχείρηση και στο Αιγαίο

09.02.2018 16:14
Ήξεις αφήξεις από τον Ακάρ: Τώρα θέλει διερευνητικές συνομιλίες με την Ελλάδα - Media

 

Προκλητικός εμφανίστηκε ο Γενικός Επιτελάρχης των Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας, στρατηγός Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στις δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή Αφρίν της Συρίας.

Ο στρατηγός Ακάρ, ο οποίος έχει υπηρετήσει σε μονάδες ελέγχου του εναέριου χώρου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο Πέλαγος, δεν έχασε την ευκαιρία να προκαλέσει την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ δήλωσε ότι «η Τουρκία, παράλληλα με την στρατιωτική επιχείρηση στο Άφριν, είναι σε θέση να εξασφαλίσει τα συμφέροντα της σε όλες τις θάλασσες που την περιτριγυρίζουν».

Ο Ακάρ συνέχισε λέγοντας ότι «έχουμε την ισχύ για να διεξάγουμε στρατιωτική επιχείρηση στο Άφριν και ταυτοχρόνως στο Αιγαίο» και σημείωσε ότι «είμαστε αποφασισμένοι για την διαφύλαξη των δικαιωμάτων και συμφερόντων της χώρας μας, που προέρχονται από το διεθνές δίκαιο και διεθνείς συμφωνίες, σε όλες τις θάλασσες μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50