08/08/2020 06:35:08

Εισαγγελία Πρωτοδικών: Προκαταρκτική έρευνα για τα δεδουλευμένα του Mega

Mega εξελίξεις: Κατατέθηκε υπόμνημα στο ΕΣΡ - Media

 

Παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σχετικά με τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στο Mega, έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Ηλίας Ζαγοραίος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του real.gr

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα εξεταστεί εκτός των δεδουλευμένων και αυτό των ασφαλιστικών τους εισφορών. 

Αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση ήταν οι ανακοινώσεις της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών, η οποία προσφάτως έκανε λόγο για «εμπαιγμό των εργαζομένων του Mega».

Την ενέργεια της Εισαγγελίας χαιρετίζει η ΕΣΗΕΑ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ χαιρετίζει την ενέργεια της Εισαγγελίας Αθηνών να διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης αναφορικά με το ζήτημα των εργαζομένων του Τ/Σ «MEGA», με αφορμή την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, που αναφέρεται στον εμπαιγμό των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού από την εργοδοσία.

Η έρευνα θα επικεντρωθεί τόσο στο ζήτημα των δεδουλευμένων των εργαζομένων, όσο και αυτό των ασφαλιστικών τους εισφορών.

Η ΕΣΗΕΑ, έχοντας απόλυτο σεβασμό και εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, παραμένει στη διάθεσή της προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα των εργαζομένων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.