search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:55
MENU CLOSE

Ναύπλιο τέλος! Εξαφάνισαν την πόλη από τις πινακίδες στις εθνικές οδούς! (Photo)

14.02.2018 09:04
Θρίλερ στο Ναύπλιο: Εντοπίστηκε σορός άνδρα (Video) - Media

 

Το Ναύπλιο ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας και τώρα υπονομεύεται και λαμβάνει έναν ρόλο που δες της αξίζει. Αυτό της «περιθωριακής πόλης» της Αργολίδας. 

Μπορεί το Ναύπλιο να είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς καλοκαίρι αλλά και χειμώνα αλλά απ’ότι φαίνεται κάποιοι το αγνόησαν. 

Ο οδηγός που θέλει να κατευθυνθεί στο Ναύπλιο θα πρέπει είτε να γνωρίζει τη γεωγραφία της Ελλάδας, είτε να έχει συμβουλευτεί καλά κάποιον χάρτη.

Αυτό, καθώς επί της εθνικής οδού το Ναύπλιο δεν υπάρχει πουθενά. Οι οδηγοί πληροφορούνται για το Άργος, για την Τρίπολη, την Αθήνα, την Κόρινθο ή την Πάτρα, αλλά αν θέλουν να πάνε στο Ναύπλιο θα πρέπει να γνωρίζουν τι… προηγείται.


 
Η παλιά πινακίδα που έγραφε προς Τρίπολη και Ναύπλιο έχει αφαιρεθεί, έτσι, εάν κάποιος δεν γνωρίζει κάποιος ότι ο δρόμος για Άργος και Ναύπλιο είναι ο ίδιος πολύ απλά δεν ξέρει ποιον δρόμο να ακολουθήσει…Ναύπλιο… γιοκ! Εξαφάνισαν την πόλη από τις πινακίδες!

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:52