17/11/2018 14:01:53

Ληστές στα Ιωάννινα μαγείρεψαν και έφαγαν στα σπίτια που διέρρηξαν!

Ληστές στα Ιωάννινα μαγείρεψαν και έφαγαν στα σπίτια που διέρρηξαν! - Media

 

Μεγάλο θράσος φαίνεται πως είχαν κακοποιοί που επιδόθηκαν σε μπαράζ διαρρήξεων στην κοινότητα Πέτρα του Ζαγορίου Ιωαννίνων, καθώς δε δίστασαν να μαγειρέψουν και να φάνε στα σπίτια που διέρρηξαν…

Αρχικά, διαπιστώθηκε διάρρηξη, το πρωί της Δευτέρας,  σε ένα σπίτι στο χωριό. Μετά τη σχετική έρευνα η αστυνομία αποχώρησε, όχι όμως και οι δράστες που όπως αποδείχθηκε βρίσκονταν ακόμη στο χωριό.  

Τα ξημερώματα της Τρίτης, διέρρηξαν το κοινοτικό γραφείο, το ιατρείο και την αίθουσα εκδηλώσεων, ενώ αμέσως μετά, προσπάθησαν να παραβιάσουν τις πόρτες της εκκλησίας του χωριού, χωρίς να καταφέρουν να μπουν μέσα.

Μέχρι να ξημερώσει είχαν διαρρήξει τουλάχιστον άλλα έξι σπίτια, αρπάζοντας αντικείμενα και προκαλώντας υλικές φθορές, ενώ σε δυο από τα σπίτια το …καταδιασκέδασαν, όπως αποδείχθηκε από τα υπολείμματα φαγητού στις κατσαρόλες και τα άδεια μπουκάλια από μπύρες και κρασιά!

Οι έρευνες για τη σύλληψή τους συνεχίζονται χωρίς, ωστόσο, η αστυνομία να έχει εντοπίσει τα ίχνη τους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.