search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:40
MENU CLOSE

Επιτέθηκε με σφυρί στα τέσσερα παιδιά του – Κατέστρεψε το κρανίο της κόρης του (Photos)

15.02.2018 16:30
Επιτέθηκε με σφυρί στα τέσσερα παιδιά του – Κατέστρεψε το κρανίο της κόρης του (Photos) - Media

 

Κάθειρξη 14 ετών επιβλήθηκε στον 29χρονο πατέρα που προσπάθησε να δολοφονήσει τα τρία παιδιά του και τη θετή κόρη του, χτυπώντας τα με σφυρί και στη συνέχεια έριξε το αυτοκίνητό του στον τοίχο μας παμπ.

Η επίθεση σημειώθηκε στις πρώτες πρωινές ώρες της 23ης Αυγούστου του περασμένου έτους, στην περιοχή Σάουθ Γιόρκσαϊρ της Μ. Βρετανίας.

Η 7χρονη κόρη του 29χρονου Όουεν Σκοτ έχασε μεγάλο μέρος του κρανίου της στην επίθεση με σφυρί που δέχτηκε από τον πατέρα της με αποτέλεσμα να υποστεί μερική παράλυση και θα παραμείνει καθηλωμένη σε αναπηρική καρέκλα για το υπόλοιπο της ζωής της.

Ο 21 μηνών γιος του, το 9 μηνών αγοράκι του και η 8χρονη θετή κόρη του επίσης υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς από τους οποίους εξακολουθούν να αναρρώνουν. Επιπλέον, ο Σκοτ έβαλε τα παιδιά του στο αυτοκίνητό του μετά την επίθεση με σφυρί και  έριξε το αυτοκίνητο στον τοίχο μιας παμπ.

Όταν οι αστυνομικοί διέσωσαν τα παιδιά από το σημείο της σύγκρουσης, τότε βρέθηκε στο αυτοκίνητο ένα σφυρί. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα που οι αστυνομικοί έκριναν ότι δεν προκλήθηκαν από τη σύγκρουση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50