search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:23
MENU CLOSE

Απίστευτη κλοπή στο Καρπενήσι – «Σήκωσαν» περίπτερο δίπλα στο αστυνομικό τμήμα (Photos, Video)

17.02.2018 11:26
Απίστευτη κλοπή στο Καρπενήσι - «Σήκωσαν» περίπτερο δίπλα στο αστυνομικό τμήμα (Photos, Video) - Media
 
Αδίστακτοι δράστες παραβίασαν περίπτερο δίπλα ακριβώς από το Αστυνομικό Μέγαρο Ευρυτανίας και το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας και το άδειασαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, χωρίς να αντιληφθεί κανείς το παραμικρό.
Αυτό που τους ενδιέφερε, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών που ενημερώθηκαν από τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου, ήταν τα τσιγάρα, αξίας περίπου 30.000 ευρώ.
Οι δράστες αφαίρεσαν και  όλο εμπόρευμα, όπως και τα χρήματα του ταμείου 1000 ευρώ. Σοκαρισμένος ο ιδιοκτήτης δεν πίστευε στα μάτια του, όταν είδε σπασμένη την πόρτα και αντίκρυσε, εντελώς άδειο το περίπτερο, το πρωι του Σαββάτου.
Το παράδοξο είναι ότι στη γειτονιά λειτουργούν αρτοποιείο αλλά και καφετέριες, που άνοιξαν στις 5.00 το πρωί, χωρίς να πάρουν είδηση το συμβάν. Έρευνα διεξάγει το ΑΤ Καρπενησίου….

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:22