10/12/2018 18:50:18

Στο «Π» αναφέρθηκε ο Παφίλης για τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας

Στο «Π» αναφέρθηκε ο Παφίλης για τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας - Media
 
Στο αποκαλυπτικό δισέλιδο ρεπορτάζ του «Π» της περασμένης εβδομάδας με τίτλο «Οι σκοτεινές σελίδες του φαρμάκου» στάθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης στην τοποθέτηση του στην Ολομέλεια στην συζήτηση για την υπόθεση της Novartis. 
 
«Γιατί λέμε ότι είναι αδίσταχτο το καπιταλιστικό σύστημα και δεν υπάρχει υγιής ανταγωνισμός. Δεν ξέρετε τι συμβαίνει; Πουλιούνται και αγοράζονται όργανα ναι ή όχι; Ποιος τα κάνει αυτά ο εργαζόμενος, ο λαός. Πίσω από όλα αυτά βρίσκονται κορυφαίες μεγαλοκλινικές που πάνε οι άλλοι στην Ελβετία και στις άλλες αναπτυγμένες χώρες. Το πουλάει ο Πακιστανός το νεφρό του ναι ή όχι; Η βαρβαρότητα του συστήματος στο απόγειο. Γίνονται πειραματόζωα χωρίς να το ξέρουν; Υπάρχει άρθρο και όχι στο “Ριζοσπάστη’, θα το πω στο “Ποντίκι’, έρευνα μιας φοιτήτριας στο πανεπιστήμιο που λέει πώς χρησιμοποιούνται χωρίς να γνωρίζουν χιλιάδες άνθρωποι, πόσες χιλιάδες έχουν πεθάνει σαν πειραματόζωα στην Ινδία στο Μπαγκλαντές σε άλλες χώρες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Παφίλης. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.