search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:06
MENU CLOSE

Επίθεση 100 κουκουλοφόρων σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα! (Photos)

21.02.2018 18:19
Επίθεση 100 κουκουλοφόρων σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα! (Photos) - Media

 

Άλλο ένα περιστατικό οπαδικής βίας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα… Λίγο μετά τις 19:15 περίπου 100 άτομα επιτέθηκαν σε σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, στον κεντρικότερο δρόμο της Καλλιθέας. 

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι τα 100 άτομα αυτά ήταν ντυμένα στα μαύρα και φορούσαν κουκούλες και κράνη. Έφτασαν στα γραφεία του Συνδέδμου, που βρίσκονται στη διασταύρωση της λεωφόρου Θησέως με την οδό Ευαγγελιστρίας, και φωνάζοντας συνθήματα κατά του Ολυμπιακού άρχισαν να πετούν μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία κάποια από τα άτομα αυτά συγκεντρώθηκαν στο κλειστό της Καλλιθέας στο οποίο ήταν σε εξέλιξη το παιχνίδι βόλεϊ του Εθνικού με τον Παναθηναϊκό και έφτασαν έξω από το σύνδεσμο των ερυθρολεύκων. Μαζί τους ενώθηκε άλλη μια ομάδα ατόμων που έφτασαν από την άλλη πλευρά της Θησέως.

Η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν έγκαιρη. Οι άγνωστοι αντιλήφθηκαν γρήγορα την παρουσία των ΜΑΤ και πρόλαβαν να τραπούν σε φυγή στα γύρω στενά.

Η κυκλοφορία στους δρόμους διεκόπη προσωρινά και στην περιοχή έσπευσαν και δικυκλιστές της ομάδας Δίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες προξένησαν ζημιές σε δύο σταθμευμένα οχήματα.  

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:05