search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:33
MENU CLOSE

Απόλυτη φρίκη: Το νεκρό μωρό είχε στραγγαλιστεί – Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

27.02.2018 13:26
Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για εμπόριο βρεφών - 57χρονος εξέδιδε δύο αδελφές και πούλαγε τα μωρά τους - Media
 
Σοκάρουν τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση του νεογέννητου βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη, καθώς ξεπερνούν την πιο αρρωστημένη φαντασία οι αποκαλύψεις για το θάνατό του.
 
Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση αναφέρουν ότι το βρέφος δολοφονήθηκε μέσω στραγγαλισμού, με σχοινί αλλά και με τον ομφάλιο λώρο που το συνέδεε με τη μητέρα του.
 
Το σχοινί όπως και ο ομφάλιος λώρος ήταν τυλιγμένα στο λαιμό του, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το μωρό δολοφονήθηκε μισή ώρα μετά την γέννησή του και ότι ούτε πρόωρο ήταν ούτε είχε προβλήματα υγείας.
 
Υπενθυμίζεται ότι στη σορό του βρέφους εντοπίστηκαν και χαρτιά μέσα στο στόμα του, ενώ η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για τους γονείς του και τις συνθήκες δολοφονίας του.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:33