search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:02
MENU CLOSE

Στη Λάρισα η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, για την πυρκαγιά στην εφορία

03.03.2018 13:58
Στη Λάρισα η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, για την πυρκαγιά στην εφορία  - Media

 

Την πόλη της Λάρισας θα επισκεφθεί αύριο Κυριακή η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, για να ενημερώθει για τις καταστροφές που άφησε πίσω της η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, τα ξημερώματα στη Β’ ΔΟΥ και βρισκόταν σε εξέλιξη τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, την κυρία Παπανάτσιου θα συνοδεύει και ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γιώργος Πιτσιλής.

Σε δηλώσεις της η προϊσταμένη της εφορίας,  Ελένη Τζιόρτζιου, σημείωσε -μεταξύ άλλων- πως οι χώροι όπου στεγάζεται η οικονομική υπηρεσία έχουν υποστεί πολύ μεγάλες ζημιές, ενώ γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να διαφυλαχτεί το τμήμα με τις κληρονομιές και τις μεταβιβάσεις ακινήτων που είναι εξαιρετικά σημαντικό και δεν φαίνεται να έχει καταστραφεί.  

Σε ότι αφορά τα αίτια της πυρκαγιάς, εξήγησε πως μέχρι τις επτά χθες το απόγευμα είχε τον έλεγχο της εφορίας και πως ό,τι έγινε συνέβη από εκείνη την ώρα και μετά. 

 Μάλιστα, τόνισε πως η ίδια προσωπικά ελέγχει κάθε μέρα τους χώρους της εφορίας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:02