search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 13:15
MENU CLOSE

Ο κακός χαμός στο Masterchef: «Είσαι μεγάλη λουλού, κότα»! (Videos)

06.03.2018 07:09
Ο κακός χαμός στο Masterchef: «Είσαι μεγάλη λουλού, κότα»! (Videos) - Media

 

Σε μια άλλη διάσταση έχει περάσει ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star με τους διαγωνιζομένους να ξεσπούν πια πολύ συχνά μεταξύ τους. Όσο το παιχνίδι εξελίσσεται, ο ανταγωνισμός μεγαλώνει και μαζί με αυτόν οι καυγάδες εντείνονται!

Στο επεισόδιο της Δευτέρας ο Βασίλης δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού και αποχώρησε. Ο Τιμολέων γύρισε στο σπίτι με μεγάλη ένταση εξηγώντας στους υπολοίπους ότι το γεγονός ότι κανείς -εκτός του Κωνσταντίνου- δεν τον στήριξε από την εξέδρα, κατά τη γνώμη του σημαίνει ότι έχει «εχθρούς» στο παιχνίδι.

Η συζήτηση δεν άργησε να περάσει σε άλλο επίπεδο με τους παίκτες να φωνάζουν, να κατηγορούν και σε πολλά σημεία να περνούν σε χαρακτηρισμούς…

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο ο Τιμολέων επιτίθεται στην Ηλέκτρα τονίζοντάς της ότι οφείλει στον ίδιο την παραμονής της στο παιχνίδι καθώς η ίδια δεν ξέρει να ξεχωρίζει το φρέσκο από το ξερό κρεμμύδι!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 13:14