search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 17:36
MENU CLOSE

Σποτ της κυβέρνησης για την φαρμακευτική κάνναβη – Από το.. «Ήταν Δίκαιο και Έγινε πράξη» στο «Είναι λογικό και δεν Αλλάζει»

06.03.2018 11:32
Σποτ της κυβέρνησης για την φαρμακευτική κάνναβη - Από το.. «Ήταν Δίκαιο και Έγινε πράξη» στο «Είναι λογικό και δεν Αλλάζει»  - Media

 

«Είναι λογικό και δεν αλλάζει» καταλήγει το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα για την ενημέρωση σχετικά με τη χρήση της φαρμακευτικής κάνναβης που ψηφίστηκε από τη Βουλή.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Πάλλης, φαρμακοποιός, ο οποίος εξηγεί τα οφέλη από τη χρήση της φαρμακευτικής κάνναβης για τους ασθενείς που υποφέρουν.

«Την εποχή που κάποιοι επιλέγουν να βλέπουν ακόμα τον πλανήτη επίπεδο, εμείς επιλέγουμε να είμαστε στο πλευρό της επιστήμης, στο πλευρό των ασθενών» σημειώνει και αναφερόμενος στα στερεότυπα που υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία, ο βουλευτής λέει ότι οφείλουμε να τα σπάσουμε και πως «οι ασθενείς θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η υγεία τους προέχει πάνω απ’ όλα».

Η κυβέρνηση που μας έχει συνηθίσει στα σποτάκια για τις κυβερνητικές επιτυχίες με το σύνθημα «Ήταν Δίκαιο και Έγινε Πράξη» φαίνεται πως αλλάζει το σύνθημα και γίνεται «Είναι λογικό και δεν Αλλάζει». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27