search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:06
MENU CLOSE

Συγκίνηση στο πλατό της Σκορδά: Ο θάνατος που στιγμάτισε την Όλγα Πηλιάκη (Video)

09.03.2018 11:35
25-11-2015 - Media

 

Για την αδερφή της που έχει φύγει από τη ζωή θα χορέψει η Όλγα Πηλιάκη στο Dancing With The Stars της Παρασκευής.

Πρόκειται για ένα γεγονός που τη στιγμάτισε και όπως λέει η ίδια της άλλαξε τη ζωή, γι’ αυτό και ποτέ στο παρελθόν δεν είχε αναφερθεί σε αυτό:

«Είναι το γεγονός που πραγματικά στιγμάτισε τη ζωή μου και μπορώ να πω ότι την άλλαξε. Έχει να κάνει με την απώλεια της αδελφής μου. Δεν μου είναι καθόλου εύκολο να μιλάω γι’ αυτή την ιστορία, είναι η πρώτη φορά που μιλάω. Ήταν πέντε χρόνια μεγαλύτερη η αδερφή μου. Την έχω χάσει εδώ και αρκετά χρόνια αλλά αποφεύγω να μιλάω γιατί δεν θέλω να το αφήνω να με παίρνει από κάτω. Αισθάνομαι ότι παρόλο που ήταν κάτι τόσο τραγικό, βγήκα μέσα από αυτό πιο δυνατή. Αισθάνομαι ότι όντως είναι κάπου εκεί ψηλά και με βλέπει. Θέλω να πιστεύω ότι είναι χαρούμενη για μένα. Θέλω να την θυμάμαι όμορφα, να θυμάμαι τις ευχάριστες στιγμές της. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτόν τον χορό σε εκείνη» είπε εμφανώς συγκινημένη.

Δείτε το βίντεο…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:06