07/08/2020 20:58:15

Λάκης Γαβαλάς: Στη φυλακή ήρθε μόνο η Τζένη Μπαλατσινού (Video)

Γαβαλάς: «Με τον Μητσοτάκη πάμε στο ίδιο γυμναστήριο αλλά δεν του πιάνω κουβέντα, γιατί...» - Media

 

Iστορίες από την εμπειρία του στη φυλακή διηγήθηκε στην εκπομπή dot ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος εξήγησε γιατί έχει χάσει τους παλιούς του φίλους αλλά και ποια ήταν η αντίδραση του Πειραιώτη πατέρα του όταν συνειδητοποίησε την άλλη του διάσταση.

«Νομίζω ότι οι φίλοι μου από τα παλιά, επειδή είχαν και εκείνοι προβλήματα, δεν έχουμε λόγο πια να βρισκόμαστε. Σίγουρα φίλους που είχα 20 χρόνια με στεναχωρεί. Ήθελα να στείλω μια κάρτα, κάτι, αλλά φοβάμαι μην παρενοχλήσω. Έχω αποκοπεί δυστυχώς ή ευτυχώς. Στη φυλακή ήρθε η Τζένη Μπαλατσινού να με επισκεφτεί και κάποιοι καλλιτέχνες. Δεν ήθελα να κάνω θόρυβο μέσα στη φυλακή γιατί ήδη έκανα εγώ σαν οντότητα.

Από την άλλη μεριά μου είπε ο ταμίας της φυλακής ότι αν του το έλεγαν δεν θα το πίστευε πως κανείς δεν μου έστειλε χρήματα. Μόνο μια εκπληκτική μαγείρισσα που είχα που έμενε εκεί κοντά και μου έφερε 100 ευρώ, μια εικόνα και λαχανοντολμάδες που μου άρεσαν, αλλά δεν την άφησαν να τα περάσει. Όμως, ούτε κι εγώ, όταν πήγε κάποιος άλλος, έκανα κάτι για αυτόν. Ίσως επειδή είναι η υπερηφάνεια. Οπότε τους δικαιολογώ. Εδώ οι Dean και Dan δεν μου έστειλαν ένα τζην, που τους είχα κάνει χρυσούς», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς.

Πηγή: zappit.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.